(P) Unde vand carti? O intrebare cu un singur raspuns: Anticariat-carti.com!

(P) Unde vand carti? O intrebare cu un singur raspuns:  Anticariat-carti.com!

Anticariat-carti.com este un magazin online care urmareste sa achizitioneze carti din toate domeniile, volume tiparite pe care multi hotarasc sa le vanda in cantitati mai mici sau mai mari. Echipa de profesionisti care isi desfasoara activitatea in acest anticariat care cumpara carti, se deplaseaza la domiciliul persoanelor care solicita evaluarea cartilor pe care le detin, in vederea vanzarii.

Avantajele celor care doresc sa contacteze acest anticariat, le include si pe urmatoarele:

Deplasarea echipei de evaluatori la adresa la care le sunt solicitate serviciile

Evaluatorii Anticariat-carti.com se deplaseaza la adresa clientului pentru a evalua cartile pe care doresc sa le vanda. In ideea in care serviciul este gandit astfel incat sa asigure confortul clientilor, specialistii se vor deplasa la intalnirea cu acestia in fiecare zi, chiar si seara, dar si in zilele de weekend.

Anticariatul achizitioneaza carti din toate domeniile

Evaluatorii selecteaza carti din toate domeniile, singura conditie fiind aceea de a fi in stare buna. Sunt achizitionate carti, chiar si de ordinul miilor de volume, carte veche romaneasca sau straina (tiparita inainte de 1940), din domenii care includ: literatura, domenii umaniste, stiinte exacte, romane politiste, carti de dragoste, dictionare, cursuri de limbi straine, enciclopedii. Se cumpara inclusiv carti aparute in ziare, precum Adevarul, Jurnalul National, Cotidianul.

De asemenea, se cumpara carti de la edituri diferite, precum RAO, Humanitas, Polirom si altele.  Clientii pot fi persoane fizice, edituri, tipografii sau alte companii care doresc sa vanda stoc de carte.

Evaluarea cartilor se realizeaza corect

Cu experienta de peste 10 ani in acest domeniu, specialistii anticariatului pot sa evalueze orice tip de carte si sa stabileasca pretul corect, indiferent ca este vorba despre o carte tiparita inainte de anul 1900 sau de o carte noua, tiparita in 2019.  

Exista persoane care s-au obisnuit sa cumpere carti pentru a le citi si, imediat, dupa ce s-au bucurat de lectura sa-si doreasca sa le vanda pentru a cumpara alte carti noi. De asemenea, exista persoane care vor sa vanda biblioteci intregi, din diverse motive – de exemplu, se muta sau vor sa elibereze spatiu in locuinta. Indiferent de motiv, cartile le vor fi evaluate corect si vor primi suma de bani care rezulta dupa evaluare.

In situatia in care cartile evaluate arata bine, paginile nu sunt rupte si nu lipsesc copertile, vor putea fi cumparate, iar pretul oferit de evaluator va fi unul bun. Plata pentru carti se realizeaza pe loc, in plus, serviciul de evaluare este gratuit, nefiind taxat. Pretul creste daca volumele fac parte din categoria cartilor rare si/sau au autograf.

In concluzie, persoanele care ajung sa se intrebe unde vand carti',  pot sa contacteze Anticariat-carti.com, pentru a primi cele mai bune servicii de acest tip. Vor avea avantajul de a colabora cu o echipa de specialisti, cu experienta. Mai multe informatii pot fi preluate de pe site-ul anticariatului online, o carte de vizita gandita sa ofere tot ceea ce isi doresc sa afle persoanele care cauta solutii pentru a-si vinde cartile.  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial