(P) Unde găsești oje semipermanente 3 în 1 de calitate?

Oja semipermanentă 3 în 1 este combinația ideală între naturalețea ojei clasice și luciul și rezistența gelului de unghii. Aceasta a început să câștige teren atât în produsele folosite în saloanele de înfrumusețare, cât și în casele femeilor ce își doresc o manichiură impecabilă în fiecare zi. Pentru că se spune că unghiile și buzele sunt cartea de vizită a unei femei, află în cele ce urmează de unde poți achiziționa oje semipermanente, dar și cum se folosesc acestea. 

Cum se aplică oja semipermanentă 3 în 1

Unul din principalele atuuri pe care le prezintă oja semipermanentă 3 în 1 este modul ușor de aplicare.

  • În cazul ojei 3 în 1 este suficientă o degresare fină a unghiei. Odată înlăturat praful rămas în urma degresării cu ajutorul unei perii, unghia este pregatită pentru aplicarea ojei.
  • Ojele semipermanente clasice sau gelurile au nevoie înainte de aplicare de o bază, apoi de un top coat iar apoi de o fixare cu ajutorul unui cleaner. Mulțumită ojei semipermanente 3 în 1, este suficient un strat, cel mult două de ojă ca unghiile tale să arate perfect și să își păstreze luciul pentru cel puțin două săptămâni.
  • După fiecare aplicare a ojei, unghia trebuie să stea aproximativ 30 de secunde sub lampa cu LED sau 120 de secunde sub lampa UV. De asemena, specialiștii recomandă aplicarea ojei pe două unghii consecutiv pentru a obține aceeași nuanță pentru toate unghiile.

Înlăturarea ojei este cel puțin la fel de simplă ca aplicarea ei. Tot ce trebuie să faci este să mătuiesti stratul de ojă cu ajutorul unei pile, torni într-un recipient soluția specială pentru îndepărtat ojă și lași unghiile la înmuiat între 10 și 15 minute. Apoi, oja semipermanentă se va curăța ușor de pe unghie cu ajutorul unei spatule metalice. 

Avantajele ojelor 3 în 1

De la ușurința aplicării ei și până la luciul deosebit, sunt o mulțime de motive pentru care aceasta a ajuns să fie tendința numărul 1 în manichiură. 

  • Aplicarea ojei în cel mult două straturi în loc de patru contribuie la un aspect natural al unghiei. În cazul ojei de la Cupio, spre exemplu, poate fi suficientă o singură aplicare datorită culorilor sale pigmentate.
  • Modalitatea simplă de aplicare, fără primer, degresant, sau top coat. Acest lucru înseamnă economisirea timpului alocat manichiurii, cât și reducerea costurilor produselor folosite. 
  • Unghia naturală nu este agresată, aceasta rămânând sănătoasă și intactă. 

De unde se pot achiziționa ojele 3 în 1?

Deoarece ojele semipermanente 3 în 1 sunt disponibile în atât de multe nuanțe, ca să fii sigură că găsești culoarea dorita le poți achiziționa din mediul online. Spre exemplu, pentru ojele semipermanente One Step sunt disponibile nici mai mult nici mai puțin de 122 de nuanțe. În plus, tot de pe site-urile de specialitate îți poți cumpăra accesoriile care îți vor înlesni și mai mult această activitate, precum lampa UV sau LED, căpăcelele și lichidul pentru îndepărtat oja, bufferul sau pilele.

Timpul este prețios. Cu ajutorul ojei semipermanente 3 în 1, poți fi sigură că vei rămâne cu suficient timp pe care îl poți aloca activităților tale preferate. Poți ieși la o seară relaxantă cu prietenii, poți citi o carte sau poți merge într-o plimbare liniștitoare în parc. Toate acestea cu unghiile frumos făcute și cu zâmbetul pe buze. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial