(P) Un cabinet dermatologic bun unde se face mărirea buzelor(augmentarea buzelor) cu acid hialuronic

 

Asistent Universitar Doctor Anca Plapcianu este un prestigios medic dermatolog din București care efectuează în clinica estetica nu doar proceduri și tratamente din sfera dermatologiei medicale si chirurgicale, precum și intervenții de dermatologie estetică, constând în mărirea buzelor, îndepărtarea ridurilor superficiale sau mai profunde cu acid hialuronic si/sau toxina botulinica, mezoterapie, peeling chimic,fire de lifting precum și alte proceduri și tratamente specifice medicinei estetice.

Având o rată de succes apropiată de sută la sută, dacă o să intrați pe site-ul cabinetului doamnei doctor și sunteți interesați de o anume procedură o să vedeți că tarifele pe care le practică pentru serviciile de dermatologie estetică sunt accesibile.

Cu o sumă pe care vi-o puteți permite, în scurtă vreme o să vă îmbunătățiți radical imaginea personală, o să vă bucurați de aprecierea celor din jurul vostru.

Persoanele ce arată atrăgător au mai mult succes în viața personală și profesională, așa încât a investi în propria persoană este cea mai bună decizie pe care o puteți lua în acest moment.

Cum se face mărirea buzelor?
Cu ajutorul unui ac fin medicul dermatolog realizează procedura de mărire propriu-zisă a buzelor, dar și de corectarea a comisurilor, ștergerea micilor riduri verticale, a celor de deasupra buzei superioare, de sub nas, în funcție de zonele problemă în care trebuie să se intervină.

Procedura de mărire a buzelor(augmentarea buzelor) cu acid hiluronic  durează de obicei între 30 și 45 de minute și este ușor suportată de către persoanele ce o solicită,necesitand timp de recuperare post procedura.

Clienta este mai întâi anesteziată, așa încât durerea resimțită este extrem de mică, ba chiar inexistentă în multe cazuri.

După finalizarea procedurii de mărire a buzelor, efectul se poate observa imediat și are o stabilitate de circa 9 pana la 12 luni.

Din acest motiv, multe cliente revin anual pentru a repeta procedura de mărire a buzelor, deoarece sunt mulțumite de felul în care arată după această ușoară intervenție estetică.

Înainte de efectuarea intervenției, are loc  consultație unde se discută cu persoana doritoare toate aspectele ce le presupune o asemenea procedură de dermatologie estetică.

Se încearcă a se pune de acord dorințele clientei cu elementele obiective ce trebuie avute în vedere.

În primul rând, fața este analizată din punctul de vedere al proporțiilor, deoarece este bine ca buzele să devină mai mari, mai sexy, să permită un zâmbet mai larg, fără însă a-și pierde naturalețea, firescul.

După efectuarea procedurii estetice amintite, este posibil ca temporar să apară umflături și mici vânătăi care se ascund ușor cu ajutorul produselor cosmetice (farduri, pudre, rujuri). În scurtă vreme ele vor dispărea și efectul final va fi unul deosebit.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete