(P) Topul stațiunilor cu cele mai bune oferte litoralul românesc

Deși în ultimii ani mulți cetățeni români au ales să plece în vacanțe la mare în Grecia, în Bulgaria sau în Turcia, majoritatea românilor caută totuși cele mai atractive Oferte litoralul romanesc pentru a petrece mai multe zile de relaxare la mare.

Litoralul românesc se mândrește cu unele stațiuni foarte frumoase, iar condititiile oferite sunt la cele mai înalte standarde. Românii care merg la mare după ce și-au rezervat un sejur la o agenție de turism precum Eurotrip de exemplu, au parte de tot ceea ce își doresc pentru o vacanță de vis.

În rândurile care urmează vă prezentăm câteva dintre stațiunile renumite de pe litoralul românesc, spre care vă puteți îndrepta atenția pentru următoarea vacanță de vară.

  1. Mamaia

Cea mai renumită stațiune de pe litoralul românesc, este fară doar și poate Mamaia. Aici sosesc majoritatea celor care doresc să își petreacă ziua pe plajă, iar seara să se bucure de viața de noapte a stațiunii. Există o mulțime de cluburi de lux, pub-uri, terase și cafenele deschise toată noaptea.

Mamaia este o stațiune din ce în ce mai populară la nivel european, iar mulți dintre oamenii cu bani din străinătate își petrec aici vacanțele. În această stațiune pot fi practicate diferite sporturi de apă precum schi nautic, înot, windsurfing sau scufundări printre altele.

  1. Eforie

O altă stațiune foarte apreciată de turiștii români este Eforie, care însă spre deosebire de Mamaia este mult mai liniștită. Stațiunea este împărțită în două, astfel că există Eforie Nord și Eforie Sud. De obicei, spre Eforie își îndreaptă atenția familiile cu copii, pentru că sunt mai izolate decât la Mamaia (Eforie se află aproape de Lacul Techirghiol).

Pentru cei care doresc să se bucure de relaxare și de tratamente spa atunci când nu sunt pe plajă, Eforie reprezintă alegerea cea mai potrivită.

  1. Costinești

Pentru cei care caută oferte litoralul românesc la cele mai atractive preturi, în mod evident stațiunea Costinești reprezintă cea mai bună alegere. Aici vin o mulțime de studenți și persoane cu buget redus. În stațiune în afară de plajă, există multe posibilități de distracții, cum ar fi terase, cluburi, etc.

  1. Vama Veche

Și Vama Veche este o stațiune foarte populară printre turiștii tineri. Este aproape de granița cu Bulgaria, iar aici sosesc mulți tineri cărora le plac petrecerile nesfârșite organizate pe plajă. În plus, au loc diferite concerte și evenimente gratuite. Există hoteluri și pensiuni la prețuri atractive.

  1. Neptun

Una dintre cele mai mari stațiuni de pe litoralul românesc este Neptun. Familiile cu copii aleg de obicei această stațiune pentru că este mult mai liniștită decât Costinești, Mamaia sau Vama Veche. La doar câțiva pași de Neptun se află alte stațiuni populare, cum ar fi Saturn, Olimp, Jupiter sau Venus.

Așadar, pentru cei care caută oferte pentru un sejur pe litoralul romanesc, există o mulțime de opțiuni în diferite stațiuni în care, condițiile sunt la cele mai înalte standarde. Dacă vă gândiți să planificați vacanța de vară, ar fi recomandat să optați pentru una dintre stațiunile anterior menționate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial