(P) Tipuri de salopete

(P) Tipuri de salopete

Salopetele au fost mereu o piesă vestimentară la modă, fiind adorate de copii, femei sau bărbaţi, deopotrivă. Confortabile, drăguţe, uşor de purtat şi de îmbrăcat, salopetele se găsesc în modele variate şi pot atinge toate gama de ţinute, de la cele sport, la cele elegante. Salopete cu fuste scurte, lungi, sau rochii, se pot purtat în multe locuri şi în ocazii variate – petreceri, liceu, birou, evenimente, etc.

Iată câteva tipuri de salopete de damă.

Salopeta pantaloni clasică

Este o salopetă de bază, gen pantalon cu platcă şi bretele. Realizată din modele variate, aceasta poate fi o piesă vestimentară simplă şi uşoară care se poate purta oriunde şi oricând. Este salopeta ideală pentru o ţinută casual.

Salopeta din denim de modă veche

Acest tip de salopetă nu este deloc desuet, ci doar arată cât de vechi sunt aceste piese vestimentare. Salopeta din denim, care aminteşte de îmbrăcămintea unui grădinar, este ideală pentru activităţi în aer liber, dar şi pentru o noapte petrecută în natură în faţa unui foc de tabără. Nostimă, practică şi confortabilă, vei dori să ai în garderoba ta o salopetă din denim de modă veche.

Salopeta din denim rupt

Odată cu tendinţele modei, salopetele au suportat modificări. Femeile adoră salopeta din denim rupt pentru că are o alură tinerească şi modernă.

Salopeta supradimensionată

Pentru că are o alură uşor masculină, salopeta supradimensionată mai este numită şi salopeta iubitului. Este genul de salopetă care avantajează femeile supradimensionate trecute de vârsta mijlocie.

Salopeta fustă scurtă

O altă ţinuta drăguţă este salopetă rochie scurtă. Da, nu te mira, salopetele nu sunt numai cu pantaloni! Poţi fi şi sub formă de rochie şi arăta foarte chic. Este genul de vestimentaţie cu care ai garantat aspectul adorabil. Cu toate că pare potrivită pentru fete de vârste mici, salopeta rochie scurtă dă un farmec aparte chiar şi femeilor trecute de vârsta adolescenţei. În culori variate şi vibrante, dacă le asortezi cu bluze sau tricouri contrastante, vei obţine o ţinută decentă pentru plimbare sau plajă.

Salopeta din piele

Pielea va arăta întotdeauna elegant, fiind un material atemporal, sexi şi confortabil. Alege o salopetă pantaloni scurţi din piele şi poţi paria pe un aspect inteligent şi cochet. Există multe culori de salopete din piele, în stiluri diferite şi ai de unde alege.

Salopeta casual

Pentru fiecare femeie vine şi momentul acela în care se plictiseşte să poarte blugi, bluze sau rochii şi vrea ceva inedit. Aici intră în scena salopeta casual. Este genul de salopetă foarte simplă şi elegantă, ideală pentru o ţinută casual. Modelul materialului poate fi monocolor sau cu model, în funcţie de designer sau de tip.

Salopetele formale

Există multe tipuri de salopete care nus e încadrează la casual sau îmbrăcăminte de petrecere, ci mai de grabă la stilul formal. Acestea se pot purta în corporaţii, birouri, şedinţe sau întâlniri de afaceri.

Salopeta pantaloni largi

Există şi tipul de salopete cu pantaloni largi. Cu toate că par uşor demodate, femeile încă le prefera pentru că sunt confortabile şi practice. Este genul de salopetă potrivită pentru persoanele în vârstă care nu se simt atrase de tendinţele actuale ale modei. De obicei se găsesc în varianta denim.

Salopeta funky

Este genul de salopetă despre care vei gândi că arată foarte bine pe copii. Cu toate acestea, este o salopetă potrivită şi pentru tinerii cărora le place distracţia şi au nevoie de ţinute confortabile care să îi pună în centrul atenţiei.

Salopetă de catifea

Am discutat despre denim şi piele şi am ajuns la catifea. Salopeta din catifea este moale şi confortabil de purtat. Totodată, conferă un aspect elegant, ideal pentru petreceri şi diverse evenimente.

Salopeta pantaloni scurţi

Am menţionat deja că există mai multe tipuri de salopete – fuste sau pantaloni, lungi sau scurte, din piele, denim, mătase sau catifea. Am ajuns la salopeta pantaloni scurţi. Aceasta este ideală pentru adolescente, fiind potrivită pentru ţinute relaxate de stradă, întâlniri cu prietenii sau petreceri în aer liber. Poate fi din denim, catifea sau mătase, cu bretele simple sau încrucişate, cu sau fără platca în faţă. Dacă sunt o lungime potrivită, acestea pot fi purtate şi de femeile trecute de vârsta adolescenţei.

Aici https://www.foggi.ro/salopete-dama/ vei găsi multe modele de salopete de damă, moderne, atractive şi al preţuri foarte bune.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial