(P) Stailer te programează la răsfăț

Programarea la salonul de înfrumusețare este de cele mai multe ori un pas pe care îl faci când ai timp. Dacă nu ai numărul de la salonul preferat, trebuie să pleci devreme de la muncă și dacă vrei să mergi la un altul trebuie să te deplasezi pentru a vedea numeroase aspecte. Fie că vorbim de o mică relaxare sau doar de necesitate, trebuie să te programezi din timp. În acest fel vei reuși să îți schimbi aspectul, fără să aibă prea mult de suferit. 

Stailer te programează la răsfăț, prin câteva click-uri! Această platformă este o idee bună pentru toți clienții care vor să se programeze la salon și sunt în criză de timp. Pe aceasta poți vedea toate saloanele înscrise din zona ta, ce servicii oferă, cât va fi durata lor și care sunt prețurile acestora. Un plus este că poți vedea chiar și ce părere au alți clienți care au apelat deja la serviciile respective. Stailer este o mână de ajutor atunci când ai nevoie de o programare și nu știi de unde să începi.

Serviciile de care poți beneficia sunt în materie de păr, manichiură și pedichiură, epilare, cosmetică sau masaj. În ceea ce privește părul poți opta pentru tuns, vopsit, coafat sau tratamente pentru păr. Cosmetica este disponibilă alături de pensat și machiaj, pentru a te bucura de toate serviciile într-un singur loc. Ești în căutarea unui salon de epilare definitiva in Oradea? Caută pe stailer.ro serviciul și în doar câteva secunde îți vor fi afișate rezultatele necesare. 

Stailer te programează la răsfăț! 

Poți beneficia oricând de servicii de masaj profesionist, în cadrul unui salon sau la un maseur independent. Site-ul este disponibil atât pentru bărbați, cât și pentru femei, așadar nu contează genul. Înainte de a face o programare, selectează genul tău și serviciul de care ai nevoie, zona, data și ora la care dorești programarea. Dacă nu sunt locuri disponibile, revino pe site și în următoarea zi. 

Anularea programărilor se face foarte simplu. Doar trebuie să intri pe un link trimis în mesaj, apoi stilistul va fi anunțat cu privire la anulare. În plus, dacă nu ai găsit un loc liber pentru oricare dintre servicii, poți reveni în fiecare zi pentru că este foarte posibil să se anuleze programări. Totuși, din zecile de rezultate este greu să nu găsești un loc la data și ora stabilită de tine. 

Pe această platformă vei găsi informații referitoare la cum se face o programare, cum se anulează una, cât costă, poți face una și celui mai bun prieten sau când vei primi notificări despre programare. 

Dacă ai alte întrebări sau nelămuriri, pe site este disponibil live chat-ul. Aici vei discuta cu un reprezentant în vederea obținerii unei programări sau a altor detalii. Poți apela și la serviciul de email, la [email protected] unde vei trimite solicitarea ta. 

Stailer te programează la răsfăț și poți să te bucuri de acesta împreună cu cea mai bună prietenă, cu mama sau cu unul dintre amicii tăi!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial