(P) Spider de la Dirt Devil se ocupă de curățenie cât timp tu ești în vacanță

Temperaturile ridicate de afară aproape că ne lasă fără puteri, iar în această perioadă, curățenia se transformă într-o adevărată provocare. Acesta este principalul motiv pentru care mai mult ca sigur și tu ai nevoie ca măcar în timpul vacanței, cineva să se ocupe de curățenie în locul tău.

Pentru că știm cât de important este să faci curățenie repede și fără prea multă bătaie de cap, noi am descoperit un aspirator minune, care va face toată treaba în locul tău.

Spider este aspiratorul robot de la Dirt Devil, care îți va lăsa casa lună într-un timp foarte scurt. Fiind conceput în 3 trepte, acesta asigură o curățare de lungă durată. În plus, Spider este și foarte ușor de folosit. Tot ce trebuie să faci este să îl pornești și să îl privești cum îți curăță casa,  în timp ce tu te relaxezi. Acest dispozitiv va transforma curățenia în cea mai confortabilă sarcină pe care o ai de îndeplinit.

Aspiratorul robot Spider a fost conceput fără sac, are o capacitate de 0,27l, iar funcțiile sale îi permit să aspire orice tip de suprafață, fie că este vorba de parchet, gresie sau mochetă. Astfel, acesta se potrivește perfect în orice tip de locuință.

Pe lângă designul inspirat parcă din filmele SF, aspiratorul de la Dirt Devil este prevăzut cu o baterie reîncărcabilă, iar bara aceastuia este gândită special ca în momentul în care întâlnește un obstacol, direcția de deplasare să de modifice automat.

Dacă te pregătești de vacanță, dar vrei să lași totul în ordine acasă, Spider de la Dirt Devil reprezintă o soluție smart de curățenie, care te va ajuta să economisești timp.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro