(P) Spectacolul culinar PAUL Bistro începe și în Agora Floreasca!

(P) Spectacolul culinar PAUL Bistro începe și în Agora Floreasca!

Pasiunea pentru rețetele français, tradiția și ingredientele proaspete – acestea sunt elementele care alcătuiesc Simfonia Gusturilor la PAUL.

Brutăriile PAUL își consolidează poziția pe piața locală prin inaugurarea celui de-al patrulea Bistro, în Agora Floreasca – un concept inedit de tip food-hall, care le oferă bucureștenilor noi oportunități de a lua masa într-un spațiu modern și elegant. 

Pe lângă produsele clasice cu care ne-a obișnuit – precum Tartelette Framboises, Éclairs Chocolat sau sandwich-urile Dieppois și Tomates Mozzarella – în Bistro au apărut preparate noi, cum ar fi pulpa de rață – Confit de canard, obrăjori de vită – Pièces de Bœu sau  Cabillaud Royal de Méditerranée, preparat din file de cod proaspăt, sos de roșii Cherry cu Baby spanac, morcovi, Capere, unt, usturoi și pătrunjel care alături de un pahar de vin franțuzesc sună cel mai bine.

PAUL Bistro este un concept nou, dezvoltat special pentru persoanele pasionate de arta culinară. Dacă te numeri printre ele, te așteptăm în Agora Floreasca!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Advertorial