(P) SHINE EXTREM cu noul EXTREME SHINE VOLUME LIPGLOSS

Luciul de buze spune mai multe decât cuvintele! Nu contează dacă este tranparent, într-o nuanță de roz pal sau fuchsia – luciul de buze conferă machiajului un aspect proaspăt, face buzele să pară mai voluptoase și, în același timp, poate scoate în evidență naturalețea.

Noul luciu de buze pentru volum extreme shine perfecționeză acest joc în aceasta primăvară și îl duce către următorul nivel. În timp ce predecesorul său, popularul shine shine lipgloss, deja creea un luciu intens prin textura sa plăcută, succesorul acestuia țintește mai sus: luciul de buze vegan pentru volum extreme shine nu numai că adună puncte pentru însușirile celui de dinainte dar aduce o nouă formula, două efecte adiționale și un nou ambalaj.

essence

Extreme shine volume lipgloss

Ca un must have pentru buze superbe cu aspect umed, acest luciu de buze crează buze voluptoase – fără adaos de siliconi, particule microplastice, alcool sau uleiuri. Pe lângă popularul efect de mărire, gama oferă trei alte beneficii: nuanțele 01 și 09 conferă maximum de volum, nuanțele 101 și 105 au un efect voluptos, iar nuanța 201 reacționează cu ph-ul individual al buzelor pentru a le colora în nuanța naturală.

essence

Noul capac realizat din 94% plastic reciclat salvează aproximativ 31 de tone de plastic nou pe an. Luciul de buze pentru volum extreme shine este disponibil în 15 nuanțe superbe – așa că sigur va exista o potrivire pentru fiecare stil!

essence

Preț lei** 9,99

* Toate produsele essence „clean beauty conțin o cantitate mare de ingrediente naturale și susțin producția sustenabilă de ulei de palmier. Așa că spune „La revedere la:
• compuși PEG
• Particule microplastice
• Parabeni.

Și spune „Bună pentru „clean beauty @ essence. Pentru unele produse „clean beauty am putut omite încă și mai multe ingrediente.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial