(P) Sfaturi pretioase privind alegerea inelului de logodna

Alegerea unui inel de logodna pentru partenera ta, persoana pe care o iubesti si alaturi de care ai decis sa iti petreci tot restul vietii reprezinta un gest aparte ce reflecta dragostea pe care i-o impartasesti, insa si angajamentul pe care ti-l asumi in cladirea unui viitor fericit impreuna. Altfel spus, inelul de logodna este o dovada a iubirii neconditionate, a afectiunii fara limite si in acelasi timp un simbol al respectului si fidelitatii pe care le nutresti pentru jumatatea ta.

Transforma aceasta ocazie intr-un eveniment unic si memorabil din viata ta prin punerea in aplicarea a unor sfaturi menite sa te ajute sa identifici inelul de logodna ideal, fara sprijin din partea unei alte persoane.

Insemnatatea inelului de logodna

Un lucru este stabilit, si anume ca orice inel de logodna exprima iubirea continua si angajamentul pe care il iei fata de partenera de viata. Chiar si modul in care decizi sa ii ceri mana reprezinta un eveniment deosebit in viata femeii indragite.

In credinta populara se spune ca o vena, cunoscuta drept vena dragostei, face legatura dintre cel de-al patrulea deget al mainii stangi cu inima. Din acest motiv, probabil, acestui deget i se spune degetul inelar si pe care ajunge sa troneze, alaturi de inelul de logodna, verigheta.

A identifica si achizitiona inelul de logodna perfect pentru a ta iubita se dovedeste a fi o sarcina nu tocmai usoara, iar din aceasta cauza aceasta chestiune nu trebuie abordata la modul superficial.
In societatea actuala, intr-un context in care reprezentantele feminine acorda foarte multa atentie modului in care arata din dorinta de a fi in pas cu moda, este esentiala alegerea unui model din gama de inele de logodna in concordanta cu stilul iubitei, cu personalitatea si cu gusturile sale in materie de bijuterii.
Iata cum vei putea sa duci la bun sfarsit misiunea de a-i alege partenerei un inel de logodna unic, de efect. Poti continua documentarea vizualizand si gama variata de inele de logodna puse la dispozitie pe Diamag.ro. Tot acolo exista posibilitatea de a crea un inel de logodna unic, alegand rand pe rand componentele, de la tipul de metal pana la forma pietrei.

Sfaturi privind o alegere inspirata a inelului de logodna
In primul rand, nu te raporta numai la dorinta de a-i oferi iubitei inelul perfect de logodna; ia in considerare multiple situatii si circumstante.

Pretul unui astfel de inel reprezinta un criteriu important in acest proces. Nu il lasa totusi sa iti dicteze alegerea, pentru ca este posibil sa cumperi un inel prea sofisticat ce depaseste pana si preferintele ei in materie e stil. In acest sens, fixeaza de la bun inceput un buget dedicat cumpararii inelului de logodna potrivit.

Este de preferat ca acesta sa fie elegant, clasic si sa fie la un pret accesibil. Cauta mai multe inele de logodna pe Internet si inspira-te din stilul celor pe care le poarta ea in mod frecvent. Sunt realizate din aur alb, galben sau roz? Ce dimensiuni au pietrele ce troneaza in mijlocul lor? Incearca de asemenea sa iti amintesti de momentele in care ti-a dezvaluit care sunt preferintele ei in materie de bijuterii.
Un alt aspect ce se impune a fi luat in considerare se refera la cele patru elemente ce caracterizeaza orice inel. Este vorba despre carate, taietura, claritate si culoare.
Caratele se refera la greutatea aliajului din care este realizat inelul, caratele aurului, ale dimanatului sau a altor metale pretioase. Cu cat numarul de carate este mai mare, cu atat mai mare va fi si diamantul, iar pretul – unul pe masura.

Pe de alta parte, taietura diamantului inelului de logodna trebuie sa fie in concordanta cu statura partenerei, cu constitutia acesteia. Taietura este una corespunzatoare atunci cand cantitatea de lumina care patrunde in piatra este suficienta pentru a-i conferi acestuia stralucirea de care are nevoie.

Claritatea pietrei pretioase se refera la lustrul si transparenta pe care le reda diamantul. De asemenea, culoarea intensa a pietrei pretioase face ca inelul sa straluceasca mai putin pe degetul viitoarei logodnice.

Este important ca inelul de logodna sa inspire unicitate. Din acest motiv va trebui sa aloci acestei misiuni resursele necesare – timp, implicare, cautare, personalizare, inspiratie si dedicare. Pune in aplicare sfaturile enumerate mai sus, astfel incat decizia finala sa fie un cumul al acestora.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete si Moda