(P) Scapă de riduri în 14 zile, fără injectare

fillerina plus

O piele perfect întinsă, care să nu fie brăzdată nici de cel mai fin rid, este visul oricărei femei. Din păcate, secretul tinereții fără bătrâneții nu a fost încă descoperit. Vestea bună este, însă, că există metode performante de întârziere a procesului de îmbătrânire sau de ștergere a semnelor bătrâneții, care te ajută “să ai” mult mai puțini ani decât ai în realitate.

Una dintre aceste metode revoluționare de reîntinerire a tenului o reprezintă produsele din gama Fillerina Plus. Este vorba despre un gel și o cremă speciale care, aplicate acasă timp de 14 zile, fac adevărate minuni cu pielea matură.

Cum acționează tratamentul dermato-cosmetic Fillerina Plus

În două săptămâni, efectul pielii lăsate devine amintire. Grație formulei puternice, de opt molecule de acid hialuronic, acest tratament dermato-cosmetic revoluționar reconstruiește țesuturile cutanate adânci și ridică acele zone ale tenului care prezintă risc de lăsare, mai exact conturul ovalului feței. De asemenea, tratamentul umple ridurile adânci, pomeții și buzele într-un mod neinvaziv.

Fiecare din cele opt molecule de acid hialuronic are capacitate crescută de penetrare diferită și fiecare acționează în straturi diferite ale pielii, fiind absorbite imediat și continuu. Aceste molecule furnizează dermului o cantitate crescută de substanțe de “umplere”.

Peste 90% dintre doamnele care au folosit acest tratament dermato-cosmetic timp de 14 zile au avut rezultate pozitive: reducerea profunzimii și volumului ridurilor, ridicarea conturului facial, creșterea și ridicarea contururilor pomeților, creșterea volumului buzelor. Modificarea volumului buzelor este vizibilă rapid, la doar trei ore de la prima aplicare.

Cum se aplică produsele din gama Fillerina Plus pentru rezultate optime

Gelul de umplere și crema nutritivă sunt foarte ușor de folosit acasă. Gelul trebuie aplicat cu ajutorul unui aplicator special și lăsat să acționeze timp de 10 minute. Chiar dacă aplicatorul arată ca o seringă, în realitate, acesta este prevăzut cu o canulă cu vârf bont. Așadar, produsul nu se injectează, ci se aplică în mod obișnuitEste recomandat să “ajuți” pătrunderea gelului în piele prin câteva mișcări de masaj ușor cu palma. Gelul are rezultate optime dacă, înainte de aplicare, consumi două pahare de apă.

După administrarea gelului, aplică și crema. Poate fi folosită fie ca o cremă de zi, fie ca o cremă de noapte. Pielea va deveni în scurt timp strălucitoare și mătăsoasă.

Ceea ce-ți putem garanta este faptul că nu va trebui să aștepți chiar 14 zile pentru a vedea primele rezultate. Efectele sunt vizibile până dimineața. Vei vedea în oglindă un ten mult mai relaxat, destins, odihnit.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Frumusete