(P) Scapă de riduri în 14 zile, fără injectare

fillerina plus

Un ten care să nu treacă prin transformări, odată cu înaintarea în vârstă, este visul oricărei femei. Vestea bună este că tehnologia actuală în materie de înfrumusețare oferă metode inovatoare și non-invazive prin care putem întârzia procesul de îmbătrânire sau prin care putem diminua semnele îmbătrânirii de la nivelul tenului, chiar la domiciliu.

Una dintre aceste metode revoluționare prin care tenul tău poate arăta mai tânăr este tehnologia transdermică, care stă la baza produselor dermato-cosmetice Fillerina, cu molecule de acid hialuronic în compoziție. Practic, aceste molecule de acid hialuronic reușesc să pătrundă profund în straturile pielii pentru a oferi efectul de umplere la nivelul ridurilor și a liniilor fine, dar și pentru a ajuta in redarea volumului pomeților și buzelor. În plus, pielea poate deveni , cu totul, mai fermă. 

Prezente pe piața din România încă din 2016, produsele dermato-cosmetice  Fillerina sunt disponibile acum și într-o nouă formulă, mai puternică. Fillerina Plus, disponibil în două variante de dozare, Grad 4 și Grad 5, are nu doar 6, ci 8 tipuri de molecule de acid hialuronic în compoziție. Mai multe tipuri de molecule de acid hialuronic în compoziție, înseamnă rezultate mai rapide și o eficacitate mai mare a produsului dermato-cosmetic, în remedierea problemelor tenului generate de îmbătrânire.

Gama Fillerina Plus cuprinde tratamentul dermato-cosmetic cu efect de umplere pentru utilizare la domiciliu, crema de zi, crema de noapte, dar și crema contur ochi și buze. Fiecare produs este disponibil în două variante de dozare: Grad 4 și Grad 5. Gradele 1, 2 sau 3 sunt specifice produselor Fillerina cu 6 tipuri de molecule de acid hialuronic în compoziție. Pentru a înțelege, mai bine, ce dozaj al ingredientelor active vă este indicat, iată câteva detalii despre fiecare grad:

Gradul 1: riduri moderate și linii de expresie, microrelief evident și trăsături faciale cu semne de lăsare, în special pe pomeți și buze.

Gradul 2: riduri vizibile și linii de expresie, bine conturate, microrelief pronunțat, cu asperități, zone vizibil lăsate, în special pe pomeți și buze.

Grade 3: riduri și linii de expresie profunde, foarte bine conturate, microrelief cu asperități și lăsarea pronunțată a trăsăturilor faciale, în special pe pomeți și buze.

Noua formulă Gradul 4 – Slăbirea și lăsarea vizibilă a trăsăturilor faciale. Ajută la umplerea ridurilor  adânci, conferă volum pomeților și buzelor și ajută la ridicarea trăsăturilor faciale.

Noua formulă Gradul 5 – Slăbirea și lăsarea pronunțată a trăsăturilor feței. Ajută la umplerea ridurilor  foarte profunde, conferă volum pomeților și buzelor și ajută la ridicarea trăsăturilor faciale.

Cum se folosește tratamentul dermato-cosmetic :

Aplicarea tratamentului dermato-cosmetic cu efect de umplere Fillerina Plus durează 14 zile timp în care, este necesar să vă hidratați intens pentru a facilita absorbția moleculelor de acid hialuronic în straturile pielii.

Produsul nu se injectează, ci se aplică cutanat, în doi pași: prima dată Filler Gelul și, ulterior, Filmul Hrănitor Fillerina. În ambii pași, este recomandată aplicarea cu ajutorul aplicatorului special. Chiar dacă aplicatorul arată ca o seringă, în realitate, acesta este prevăzut cu o canulă cu vârf bont. Așadar, produsul nu se injectează, ci se aplică cutanat.

Filler Gel este un preparat eficace*, un “gel mecanic și reconstructiv, ce conține cantități foarte ridicate ale celor 8 tipuri de acizi hialuronici care pot fi absorbiți imediat și continuu.

  • Pasul 1: Pentru a facilita acțiunea produsului dermato-cosmetic, se recomandă să beți două pahare de apă înainte de aplicarea Fillerina Gel.
  • Pasul 2: trageți 2 cantități separate de câte 1 ml (un total de 2 ml pe aplicare) și  eliberați-le pe zonele dorite.
  • Pasul 3: Filler Gel trebuie să fie lăsat să acționeze timp de 10 minute.
  • Pasul 4: Tapotați ușor produsul rămas cu palma, pentru a intra perfect în piele. Orice senzație de tensiune cutanată se datorează acțiunii produsului.
  • Pasul 5: După absorbția Fillerina Gel, Fillerina Nourishing Film asigură un înalt nivel de confort de hrănire pentru pielea feței datorită ingredientelor hidratante și revitalizante.      

Cum acționează tratamentul dermato-cosmetic Fillerina Plus

Grație formulei puternice, cu 8 tipuri de molecule de acid hialuronic, acest tratament dermato-cosmeticajută la umplerea porțiunile faciale adâncite, precum ridurile de expresie sau ridurile provocate de îmbătrânirea cronologică și contribuie la ridicarea acelor zone ale tenului care prezintă risc de lăsare: conturul ovalului feței, volumul pomeților și buzele.

Spre deosebire de medicină estetică, unde acizii hialuronici cu o greutate moleculară extrem de mare care sunt injectați direct în piele, Labo a obținut un produs dermato-cosmetic de umplere pentru acasă care aplică pe suprafața pielii acizi hialuronici cu greutăți moleculare ce variază de la foarte scăzută la foarte mare. Fiecare moleculă are o capacitate de penetrare cutanată diferită și fiecare ajuta la umplerea pielii  într-un mod diferit.

Pe lângă acizii hialuronici, preparatul mai conține Matrifull și Hexapeptide care la rândul lor ajută la reconstruirea  țesuturilor cutanate adânci și asigură cantitatea potrivită de apă la nivel celular.

Ce rezultate au fost obținute în testele de eficacitate*

Testele ex-vivo arată capacitatea ridicată de penetrare a acestor molecule infinitezimale care furnizează țesuturilor, în special dermului, o cantitate crescută de substanțe de “umplere”, mărind astfel eficacitatea formulei Fillerina Plus. În urma testelor efectuate au fost obținute următoarele rezultate:

  • Ridicare progresivă a contururilor pomeților: 93,3%* dintre cei 40 de subiecți testați au înregistrat rezultate pozitive după 14 zile, iar 96,6% după 30 de zile.
  • Ridicarea trăsăturilor faciale, cu până la 2,87 *mm: dintre cei 40 de subiecți, 94% au avut rezultate pozitive după 14 zile, iar 97% după 30 de zile.
  • Mai mult volum pomeților, cu până la 3,39 mm: 99%* dintre cei 40 de subiecți au avut rezultate pozitive după 14 zile de tratament dermatocosmetic și 100% după 30 de zile.

Cât durează efectele tratamentul dermato-cosmetic

După cele 14 zile de aplicare a tratamentului dermato-cosmetic cu efect de umplere Fillerina Plus, efectele se pot menține până la două luni. Totodată, pot fi prelungite până la 3-4 luni prin folosirea cremelor de întreținere Fillerina Plus de zi, de noapte sau contur ochi și buze. Aceste creme au o textură ușoară și substanțe nutritive în compoziție, pe lângă moleculele de acid hialuronic, oferind tenului o îngrijire completă.

Pentru folosirea produselor dermato-cosmetice Fillerina Plus nu există o limită minimă sau maximă de vârstă, ci reperul îl reprezintă gradul de afectare al tenului, ca urmare a înaintării în vârstă.

Alegeți să rămâneți informate despre produsele din gama Fillerina și conectați-vă la pagina de Facebook Fillerina Romania.

Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Advertorial