(P) Rezervă o cazare în Delta Dunării, peisaj unic nu doar în România, ci și în Europa!

În ultima vreme, din ce în ce mai mulți oameni au fost cuceriți de posibilitatea de a călători și vizita cele mai exotice locuri de pe pământ. Acest lucru merită lăudat și călătoriile ar trebui încurajate mereu. Însă, alături de locurile magnifice pe care le-a lăsat natura, o altă destinație cel puțin la fel de exotică este Delta Dunării. 

Acest loc desprins din basme are puterea magică de a-ți reîncărca bateriile și de a te vindeca de oboseala cronică acumulată în oraș. Flora și fauna impresionează prin diversitatea nesfârșită de care dau dovada, iar liniștea naturii te va face să te simți precum în copilărie. A sosit momentul să vii sau să revii într-unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Rezervă o cazare Delta Dunarii și hai să saluți egretele!

Patrimoniu UNESCO

Apele Dunării izvorăsc din munții Pădurea Neagră din Germania și se varsă în Marea Neagră. La gura de vărsare, natura a creat și a conservat cea mai mare și frumoasă deltă din Europa. Aici își găsesc adăpost peste 300 de specii de păsări și 45 de specii de pești. În acest loc sălbatic vei reuși să te reconectezi cu tine și mediul din jurul tău. În timpul pe care îl vei petrece în Deltă, ai posibilitatea să explorezi peisaje de vis și să ai parte de o experiență de neuitat. 

Confort în mijlocul naturii

Deși este puțin probabil să vrei să petreci mai mult timp în locul de cazare din Delta Dunării, decât în sânul naturii, nu trebuie să neglijezi nici zona de confort. Dacă îți dorești o vacanță de 5 stele, Hotelul Lebăda Luxury Resort & SPA este exact ceea ce ai nevoie. 

Hotelul poate găzdui simultan până la 400 de oaspeți, în 175 https://www.newlebadaresort.com/concept/ de camere single, duble și apartamente cu priveliște de poveste, departe de zgomotul și agitația cotidiană. Toate camerele beneficiază de Wi-Fi gratuit, iar piscina semi-olimpică interioară cu apă sărată redefinește conceptul de relaxare. Pentru iubitorii de mișcare și sport, există un teren cu gazon sintetic și nocturnă, dar și o sală de fitness. 

Un resort pe măsura așteptărilor

Un alt loc de cazare din Delta Dunării care nu va dezamăgi nici măcar cele mai exigente cerințe este Green Village Resort. Aici se îmbină aventura și natura sălbatică cu relaxarea și confortul, într-un tărâm unic de vacanță. Experiența ta va începe în Murighiol, de unde gazdele te vor prelua pentru a te aduce la Green Village Resort, în Sfântu Gheorghe. În timpul plimbărilor pe barcă de-a lungul canalelor, natura te va învălui, iar aerul proaspăt îți va curăța gândurile. 

În Bungalow

În cadrul complexului Hotel Sunrise vei putea alege daca dorești o cazare în Delta Dunării clasică, în cameră de hotel sau în căsuțele de tip Bungalow. Satul Pescăresc îți pune la dispoziție 10 bungalouri a câte 4, 5 sau 7 camere, ce păstrează linia arhitecturală tradițională. Zugrăvite în alb și albastru, culorile etnicilor ruși lipoveni și ucraineni și cu acoperiș de stuf, bungalourile sunt pregătite să întregească experiența ta de vacanță.

Nu mai ai de ce să aștepți! Intră pe site-ul agenției de turism Christian Tour, consultă întreaga ofertă de cazare Delta Dunarii și explorează paradisul de lângă tine!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial