(P) Redecorezi sau doar ce te-ai mutat în casă nouă? Iată care sunt tendițele anului 2021 în materie de mobilă living

(P) Redecorezi sau doar ce te-ai mutat în casă nouă? Iată care sunt tendițele anului 2021 în materie de mobilă living

Living-ul este camera în care petrecem cel mai mult timp alături de familie, prieteni sau pentru a ne relaxa. Este un spațiu ce permite multe din punct de vedere al design-ului, dar care trebuie să își păstreze și practicabilitatea. Dacă ai început să redecorezi odată cu venirea pandemiei sau te-ai mutat într-o casă nouă și îți dorești să ai mobilă living în concordanță cu utlimele tendințe, iată mai jos câteva stiluri și idei ce sunt foarte la modă în 2021.

Comod și confortabil

Nu este de mirare că confortul a devenit esențial de cât petrecem mai mult timp în casele noastre. Accentul anul acesta se pune pe mobilă living cu margini rotunjite, texturi și modele organice, canapele moi, perne multe, practic tot ceea ce ar putea face din living-ul tău un adevărat spațiu pentru relaxare. Printre piesele de mobilă living dintre care poți alege pentru acest stil se numără canapelele tip cloud, cu mult spațiu, șezlonguri ergonomice supradimensionate, tapiserie cu blană moale și chiar și bean bags suspendați.

Mobilă living multifuncțională

Mai nou, living-ul ne este și birou multora dintre noi, ba chiar a devenit un spațiu de învățare și joacă pentru copiii noștri. Pentru a nu încărca camera cu alte piese de mobilier, putem opta la mobilă pentru living multifuncțională. Acest tip de mobilier este ideal și pentru sufrageriile de mici dimensiuni, salvând foarte mult spațiu. Living-ul va deveni o cameră din ce în ce mai utilizată, atâta timp cât pandemia continuă să existe, deci trebuie să luăm în calcul crearea unui spațiu ce poate servi mai multor scopuri.

Culori calde

Anul acesta domină culorile calde și nu este greu de înțeles de ce. Simple accesorii, precum perne, pături, o lampă sau elemente de decor în culori cât mai calde pot schimba complet asepctul living-ului, făcând-ul și mai primitor și mai confortabil. Dacă doriți totuși să îndrăzniți, puteți chiar opta pentru mobila living în culori calde. De altfel, puteți opta pentur mobilă în culori neutre și puteți să adăugați accente prin elementele decorative. Cu siguranță avem nevoie de puțină căldură în jurul nostru și o putem aduce acum inclusiv în casa noastră.

Elemente naturale

Cum nu mai petrecem așa de mult timp în afară, putem aduce natura în sufrageria noastră. Putem opta pentru o paletă de culori naturale, precum nuanțe de maro, verde și bleu. Aceste culori calmează și relaxează, fiind perfecte pentru un spațiu în care petrecem atât de mult timp. Putem opta pentru mobila living din lemn, obiecte de decor din nuiele, ratan, rafie, canapele și fotolii din in sau chiar și piele și accesorii în culori pământii, verzi sau albastre. Nu în ultimul rând putem să investim în câteva plante de interior care vor schimba cu totul atmosfera living-ului.

Texturi

Anul acesta, în loc de print-uri și modele îndrăznețe, caută să aduci în living-ul tău texturi. Pentru mobila living, poți încorpora texturi prin alegerea unui material precum boucle pentru canapea, fotolii sau otomane. De asemenea, poți opta pentru mese cu picioare texturate și suprafață din sticlă. Ca și accesorii, poți opta pentru veoize texturate, pături tricotate masiv, perne din diverse materiale și covoare pufoase sau din iută.

După cum bine observăm, majoritatea trend-urilor ce țin de mobila living în acest an se bazează pe a face din sufragerie un spațiu cald, intim, confortabil, în care să putem petrece timp fie muncind, fie relaxându-ne, bucurându-ne de familie sau prieteni sau chiar jucându-ne cu copiii. Living-ul deja nu mai este doar o cameră pe care o folosim la ocazii speciale sau când ne uităm la un film, ci este cu adevărta camera principală a casei. Ideal ar fi să găsiți o modalitate prin care să combinați elementele ce vă plac cel mai mult într-un mod armonios, în așa fel încât camera respectivă să vă reprezinte pe dumneavostră sau familia dumneavoastră. În acest fel nici nu va trebui să schimbați design-ul prea des, iar petrecerea timpului în această cameră va fi o plăcere.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial