(P) Produse de styling pentru păr, pentru o coafură de vară, de lungă durată

Ai multe opțiuni de înfrumusețare, prin care poți avea grijă de coafura ta în lunile calde al acestui an. Poți începe să-ți planifici deja coafurile de vară, cu noi creme, difuzoare pentru păr, ondulatoare, perii, plăci de îndreptat părul și uscătoare de păr. 

Îngrijirea părului vara 

Având în vedere că timpul de vară deja se simte în anumite zile și din luna mai, ai putea vedea deja ce produse de înfrumusețare noi au apărut pe piață. Acum este momentul să afli cum poți avea mai multă grijă de podoaba ta capilară, pentru a-ți face coafuri moderne, frumoase și elegante în lunile mai calde. O investiție care nu este niciodată de prisos, ar fi o placă de păr cu aburi profesională, care te va ajuta să-i oferi părului tău o formă netedă, mătăsoasă și strălucitoare.

Specialiștii de la Notino.ro sunt foarte entuziasmați de gama de produse pe care le-au pus la dispoziție pentru femei, pe site-ul lor și care sunt foarte potrivite pentru coafurile de vară. Noile produse de styling sunt de înaltă calitate, ceea ce arată faptul că Notino.ro nu neglijează gama de produse oferite pentru îngrijirea părului. Ei au lansat și produse pentru ten, corp, igienă dentară, parfumuri de brand, produse de machiaj, dermato-cosmetice sau de solar. 

Deși vara are reputația unui sezon estival fără griji, în care mergi la mare și te bronzezi la soare, totuși pentru a te relaxa complet este necesar să folosești și anumite produse de protecție și înfrumusețare. Experții de la Notino.ro recomandă noi produse și trucuri pentru îngrijirea părului, care sunt de calitate înaltă. De exemplu, unele femei folosesc produse care hidratează părul și astfel au bucle frumoase, o coafură perfectă, fără a deteriora firul de păr. 

Pentru femeile cu păr creț este important să-și păstreze părul puternic, rezistent și frumos, mai ales vara când riscul ca părul să devină frizzi, uscat și pufos este mai mare. Ele aleg să investească în produse care le vor ajuta să-și mențină părul bine hidratat în lunile caniculare și prin urmare, el va fi mai frumos, mai sănătos și mai puternic. În prezent, există o gamă variată de șampoane, balsamuri și loțiuni de păr, care oferă o bază solidă și sănătoasă, ele se folosesc înainte de coafarea podoabei capilare. 

Îngrijirea pielii vara

Pe măsură ce te pregătești de vară, în care probabil vei merge și la plajă sau într-o vacanță la mare, este indicat să nu uiți de protecția pielii împotriva razelor ultraviolete (UV) ale soarelui. Bronzarea este o modă de vară în fiecare an, dar poate duce uneori și la deteriorarea pielii. Pentru a preveni îmbătrânirea pielii, sub formă de pete solare, pete întunecate, riduri și alte probleme tegumentare, este indicat să te protejezi întotdeauna de consecințele periculoase ale razelor ultraviolete (UV). 

Natino.ro are și o gamă variată de produse de protecție solară pentru corp, ten și păr, care sunt excelente pentru această vară. 

Pentru a avea mai multă grijă de pielea ta, îți sugerăm să folosești o gamă de produse speciale de pe Notino.ro și anume: 

  • Un exfoliant care elimină celulele moarte și astfel pielea ta va fi mai fină și mai frumoasă; acesta previne înfundarea porilor și în plus poate avea și efect hidratant
  • O cremă hidratantă pentru tot corpul care să te protejeze de razele solare, deci să aibă factor de protecție SPF adecvat, minim 30
  • O mască hidratantă pe care să o aplici de două ori pe săptămână, pentru a menține umiditatea pielii
  • O cremă sau o loțiune de piele cu SPF 30 pentru a-ți proteja țesutul cutanat de arsurile solare.

De asemenea, este bine să te împrietenești mai mult cu apa, deci să bei cam 2 litri de apă pe zi, pentru a evita deshidratarea, durerile de cap și senzația de amețeală. Apa ajută și la menținerea unui nivel optim de umiditate în corp și la detoxifierea eficientă a organismului. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial