(P) Problemele cu auzul sunt mult mai ușor de rezolvat acum decât în trecut. Apelează la specialiști

(P) Problemele cu auzul sunt mult mai ușor de rezolvat acum decât în trecut. Apelează la specialiști

Tehnologia de care ne putem bucura în ziua de astăzi a ușurat și a determinat dezvoltări puternice în multe din domeniile de bază, cel mai important dintre acestea fiind medicină. Fără puternică dezvoltare tehnologică și a cercetării multe boli nu ar fi putut fi vindecate, poate chiar nici tratate parțial. Toată aparatură medicală apărută în ultimii 20 de ani a adus mii de beneficii și a salvat milioane de vieți.

Cum au apărut dezvoltări pe toate ramurile medicinei, și pe partea de ORL aparatură s-a îmbunătăți, precum și produsele care ajute pacienții în viață de zi cu zi. Dacă în anul 2000 problemele cu auzul necesitau purtarea unui aparat greoi, greu de înțeles, foarte costisitor și care nici nu rezolva complet problema, astăzi un aparat auditiv se prezintă sub forma unui dispozitiv micuț, care se bucură de tehnologie de ultimă generație.

Cum imi aleg aparatul auditiv potrivit?

În cazul în care aveți nevoie de un aparat auditiv, alegerea acestuia trebuie făcută împreună cu un medic specialist. Fie problemele cu auzul sunt de intensitate mică sau se numără printre problemele mai grave, modul în care alegeți tratați această afecțiune trebuie făcut alături de o persoană care va poate sfătui și care cunoaște modul în care funcționează aparatele. Așadar, persoana care v-a pus un diagnostic este cea în măsură va ofere cele mai pertinente sfaturi în ceea ce privește aparatură medicală.

Ce tipuri de aparate auditive există și care sunt avantajele aduse de acestea?

Există multe clasificări ale aparatelor auditive din diferite puncte de vedere, însă cea mai importantă împărțire este cea în aparate auditive intraauriculare și extraauriculare. Această împărțire este făcută în funcție de modul în care aparatul se prinde de ureche. Un aparat auditiv extraauricular are o prindere în spatele urechii, iar unul intraauricular poate fi comparat cu o cască fără fir ce se introduce în ureche.

Fiecare dintre aceste tipuri de aparate prezintă funcții de bază comune, însă aparatele extraauriculare prezintă funcții mai avansate. Una dintre cele mai importante astfel de funcții este MyVoice. Această recunoaște vocea purtătorului și redă sunetul ei în alt mod pentru a putea fi diferențiată de sunetele din jur.

Cine poate ajută cu un examen de specialitate și un aparat auditiv de calitate?

Un examen de specialitate, desigur, poate fi făcut doar de un medic specialist. Odată ajunși în cabinetul acestuia, el va va face o audiograma. Această va arată modul în care auziți o gamă variată de sunete și, în funcție de rezultate, vi se va recomanda un anumit tratament sau chiar vi se va recomanda purtarea unui aparat auditiv.

În cazul în care veți avea nevoie de un aparat auditiv, va recomandăm cu încredere produsele de la WeSound. La aceștia veți găsit atât aparate intraauriculare, cât și retroauriculare. Fiecare dintre aceste tipuri vine cu o gamă separate de produse cu funcții diferite. În funcție de afecțiunea pe care o aveți, veți putea alege împreună cu medicul specialist unul dintre aceste aparate. Ele pot fi găsite pe wesound.ro. Pe același site puteți găși informații suplimentare despre fiecare model în parte, precum și funcțiile principale explicate. Pentru întrebări suplimentare nu trebuie decât să apelați numărul de telefon afișat pe site sau să trimiteți un email. 

Sănătatea ta contează!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial