(P) Primele gângureli într-un salon de vis

Venirea pe lume a bebelușului tău este un motiv de bucurie pe care nu credeai că o poți simți vreodată. Încă de la primul zâmbet gingaș, totul în jur prinde culori mai vesele, până și ciripitul păsărelelor se transformă într-un cântec despre inocență. 

Vrei să împărtășești entuziasmul tău cu toată lumea, iar acest lucru se poate face printr-o petrecere minunată cu ocazia botezului său. Bebeluşul tău merită să îşi înceapă viaţa cu un eveniment remarcabil care să îl transforme în personajul principal al unei seri minunate.

Candoarea primelor săptămâni de la venirea pe lume a copilului tău este în perfectă armonie cu frumusețea și puritatea unui colț de natură. De ce să nu alegi un salon de botez care să creeze această legătură? Se spune că românul e frate cu codrul și comuniunea aceasta există de când cerul și pământul. Atunci e de la sine înțeles că botezul perfect este cel care include decoruri de vis, un meniu potrivit tuturor, momente artistice cu personaje de poveste, culoare şi o atmosferă jucăuşă, de familie. 

Ce-ar fi dacă acest botez perfect ar fi chiar cel făcut pentru bebeluşul tău?

Poveștile există. Trăiesc în fiecare dintre noi

Basmele nu aparțin doar copilăriei, dar acolo își au izvorul. Poți crea și tu o lume de basm pentru bebelușul tău într-un salon de botez aflat lângă Bucureşti, care să își merite numele de locație perfectă. Decorul de poveste este completat de aromele și gustul desăvârșit ale unui meniu ofertant, maleabil, poate chiar şi original.

La marginea lacului Buftea, în inima naturii, am găsit două saloane de botez care pot transforma povestea bebelușului tău într-un tărâm magic unde personajele fantastice dănțuiesc și joacă în ritmuri de bucurie. Ballroom-urile LIDO Studio se bucură de capacităţi mari, de 150, respectiv 250 de persoane, astfel încât toți cei dragi să fie alături în aceste momente de vis.

Peisajul ce-ți taie respirația este întregit de decoruri ce vor deveni dragoste la prima vedere. Sălile sunt special pregătite pentru o atmosferă de sărbătoare. Reprezentanţii LIDO Studio îți creionează pas cu pas seara, povestindu-ți cum se vor îmbina culorile, ornamentele, costumațiile personajelor, bucatele alese și muzica de voie bună. 

Frumusețea unui botez constă în surprinderea atât a momentelor de zi, cât și cele de seară, astfel poţi să te bucuri de un apus magic, demn de imortalizat în fotografii mai mult decât grăitoare. Imaginile surprinse păstrează amintiri vii. Surprinde gângurelile jucăușe ale bebelușului tău atât în seninătatea luminii naturale, cât şi în licăririle calde ale lămpilor şi lustrelor. Acolo unde natura este aproape de salonul de botez ales, seara îşi arată la maxim magia copleșitoare. Sunt momente în care parcă nici nu ai nevoie de alte podoabe, ci doar să admiri cum luna începe să se ridice pe cerul înstelat şi să îşi reflecte perfecțiunea în jurul salonului. Acesta este botezul pe care cel mic nu şi-l va aminti, dar îl va trăi cu intensitate din poveştile tuturor invitaţilor.

Tu aduci ideile și povestea, salonul de botez se va transforma la fiecare atingere de baghetă în lumea pe care ți-o dorești pentru micuțul tău. Îndrăznește să îți imaginezi fiecare detaliu, pentru că totul este posibil într-o locație versatilă ce se poate adapta cu ușurință dorințelor tale.

Un eveniment unic se bucură de o amprentă personală. Poți alege un salon care va crea un spațiu de vis, ce va rămâne în inimile tuturor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial