(P) Pozele din albumul de vacanță pot fi imprimate color acasă

Te-ai gândit că imprimanta pe care o folosești pentru fișele copilului sau pentru tot feluri de documente necesare la birou îți poate reîmprospăta albumele foto? Poate că ți-ai imaginat ce simplu ar fi să poți imprima acasă fotografii color de calitate, dar ți-a dispărut rapid entuziasmul când ți-ai dat seama câtă cerneală color ar trebui să consumi și cât costă să înlocuiești mai des cartușul.

Ai acum la dispoziție serviciul de abonament la cerneală Instant Ink, lansat recent de HP și în România, prin care uiți de grija schimbării cartușelor și economisești până la 70% din costurile pe care le aveai cu cartușele de cerneală HP. Cu abonamentul Instant Ink, livrarea este inclusă, nu există alte costuri suplimentare în afară de abonamentul lunar pe care îl alegi și care presupune că plătești un preț fix în funcție de numărul de pagini imprimate și nu de cerneala consumată. Altfel spus, nu contează dacă imprimi doar pagini text, grafice elaborate sau fotografii. De asemenea, nu contează daca imprimi alb-negru sau color. Abonamentul va număra doar paginile și, cu ajutorul unei conexiuni în Cloud, HP știe când cerneala e pe terminate și îți trimite direct la adresă cartușe noi, înainte să rămâi fără rezerve. Nu lunar, nu de două ori pe lună sau o dată la două luni, ci doar atunci când ai nevoie. Iată de ce acest serviciu de abonament este ideal pentru imprimarea fotografiilor. Nu costă mai mult decât simpla imprimare a unor pagini text și nici nu rămâi fără cerneală în imprimantă fix atunci când ai nevoie să tipărești ceva. Totul e să te asiguri că ai hârtie foto și noul album de vacanță e gata! 

Filmul de mai jos îți arată pe scurt cum funcționează acest serviciu.

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Planurile de abonament Instant Ink  încep de la mai puțin de 5 lei pentru 15 pagini imprimate pe lună și, în funcție de numărul de pagini incluse în abonament, pot ajunge la 123 de lei pentru 700 de pagini imprimate într-o lună (recomandat pentru antreprenori sau firmele mici). Dacă nu poți estima exact de câte pagini imprimate ai nevoie într-o lună, poți alege o variantă de mijloc a abonamentului. E prea mult? E prea puțin? Poți oricând să-ți schimbi abonamentul – mărind sau micșorând numărul de pagini imprimate lunar – sau îl poți anula oricând fără alte costuri. Poți chiar să reportezi pagini nefolosite de la o lună la alta, în limita a trei luni.

Spuneam că abonamentul Instant Ink e ideal pentru a imprima fotografii color, pentru că nu te costă nimic în plus față de imprimarea unor pagini text. Ba chiar faci economii. Instant Ink e un serviciu rentabil, unic pe piață, pentru că oferă economii de până la 70% din costul cu cartușele de cerneală originală HP.

În toată lumea sunt peste 9 milioane de abonați la acest serviciu.

Ce mai trebuie să știi: serviciul HP Instant Ink este momentan disponibil doar pentru imprimantele cu cerneală. Dacă ai nevoie de mai multe informații despre abonamente și echipamente, poți afla detalii aici. Iar dacă ai deja o imprimantă HP cu cerneală, poți verifica dacă este compatibilă Instant Ink aici.

Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial