(P) Pantalonii – cum îi selectăm pentru a fi în tendinţe?

(P) Pantalonii – cum îi selectăm pentru a fi în tendinţe?

Alegerea pantalonilor potriviţi poate fi o mare provocare. Numeroasele tipuri, modele, croieli pot pune probleme şi cunoscătorilor cu reputație, dacă vorbim şi de tendinţe… alegerea pantalonilor perfecți poate deveni o sarcină cu adevărat complexă.

Trebuie să recunoaştem că puţin ajutor din partea specialiştilor poate fi mâna salvatoare. Așa că, hai să vedem ce trebuie să analizăm pentru a avea garanția că achiziționăm piesele perfecte. 

Pantaloni –  soluții pentru doamne

Trebuie să recunoaştem că pantalonii sunt piese basic în garderobă. Îi foloseşti cu orice ocazie. În sala de antrenament, la plimbarea relaxantă, la birou şi chiar la ţinute ceremonială. Pe https://answear.ro/k/femei/îmbrăcăminte/pantaloni-si-leggings poţi descoperi mai multe tipuri de pantaloni. În continuare ne vom opri atenția asupra altor aspecte, mai exact asupra modului în care îi selectam.

Alege pantaloni în funcție de  forma corpului

Dacă ai o construcție sportivă, eşti o norocoasă deoarece orice tip de pantaloni te pune în valoare. Îţi vin bine şi pantalonii capri, pantalonii drepţi, cei cu croi conic şi modelele evazate. O construcţie atletică, nu pune pretenții ridicate nici pe parte de asortabilitate. Poți purta pantalonii cu orice tip de încălțăminte: cu stiletto, cu balerini, cu espadrile, pantofi oxford sau sandale cu toc înalt. 

Doamnele cu construcție osoasă se pot orienta către pantaloni drepţi sau super skinny, însă această formă este pusă în valoare de pantalonii boyfriend. Femeile slabe, trebuie să acorde un plus de atenţie în special părţii superioare eoarece trebuie să creeze echilibru pentru sa fie avantajată de pantaloni.

Pe de altă parte, femeile cu forme proeminente şi şolduri late trebuie să aleagă pantaloni cu talie înaltă. Aceștia reușesc să îmbrace perfect zona abdomenului şi să o pună în valoare în mod plăcut.

Dacă vorbim de culori, lucrurile sunt destul de simple. Dacă te numeri printre femeile care apreciază versatilitatea, culorile neutre sunt pentru tine. Cum anul acesta griul solid este în tendinţe, te poţi considera norocoasă, întrucât pantalonii pe care îi iubeşti sunt în tendințe. Este important să îi asociezi cu galben Illuminating pentru a crea ținute în culorile anului!

Pantaloni  – provocări pentru domni

Ştim, când codul vestimentar nu este un must, cei mai mulţi bărbaţi aleg blugii. Pe bună dreptate aceste piese conferă stil, elegantă, rafinament şi confort. Totuşi, blugii nu sunt singurele alternative, pe https://answear.ro/k/barbati/imbracaminte/pantaloni  poţi descoperi şi alte tipuri perfecte pentru ţinutele smart casual.

Şi domnii trebuie să ţină seama de construcţia corpului. Pantalonii conici îi avantajează pe bărbaţi înalţi cu picioare bine lucrate. Modelele cu croi drept sunt potrivite pentru domnii cu construcţie solidă, pe când modele skinny îi avantajează pe cei bărbați slăbi cu construcție osoasă.

Dacă vorbim de cromatică, trebuie apreciat că sunt în trend pantalonii în culori vibrante. Gri, galben, roşu, muştar sunt câteva dintre soluțiile pentru sezonul de vară. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial