(P) Nu ignora accesoriile când vine vorba de ținutele tale preferate, ci încorporează cât mai multe elemente care te reprezintă. Află mai multe despre cum poți face asta

Accesorizarea creativă și originală: cum o incluzi în stilul tău de zi cu zi

Felul în care te exprimi cu ajutorul stilului personal este unul dintre cele mai la îndemână canale prin care te poți arăta lumii. Hainele pe care le porți, dar mai ales atitudinea te reprezintă și te introduc în cercurile sociale sau în situații de ordin profesional. Accesorizarea este cireașa de pe tort a stilului personal și pentru mulți oameni este chiar elementul care stă la baza unei ținute. În prezent, accesoriile pot avea însemnătate emoțională, o istorie aparte sau pot reprezenta un anumit trend în vogă la momentul respectiv. Iată câteva sfaturi despre accesorizarea originală și cum se reflectă aceasta asupra stilului tău:

Folosește-le pentru a transforma o ținută

Accesoriile au puterea de a defini o ținută și de a-i schimba radical estetica. De exemplu, dacă preferi un stil simplu și porți preponderent haine negre sau albe, o pereche de pantofi Deichmann în culori vii sau cu accente deosebite îți vor scoate în evidență outfitul. Poți să alegi o piesă vestimentară care iese din tipare, pentru a scoate din anonimat un outfit de tip normcore sau minimalist. De asemenea, combinațiile dintre stilul rustic și bijuteriile mari din aur sau argint pot oferi un efect original. Este recomandat să combini stilurile sau accesoriile care vin din două lumi diferite, dacă te exprimi mai ușor printr-o apariție eclectică.

Nu asorta piesele mereu

Când compui o ținută, indiferent de eveniment sau momentul zilei, poți fi tentată să asortezi piesele vestimentare. Acest lucru nu se practică în afara ținutelor office, deoarece originalitatea stă în combinațiile îndrăznețe. Chiar dacă preferi stilurile clasice și nu vrei să te abați de la norme, o rochie lungă poate fi purtată cu pantofi casual de dama Deichmann. Chiar și atunci când aceasta este mai degrabă elegantă, pantofii casual te ajută să găsești echilibrul între fashion și practic. În special în sezonul cald, îți vei dori să fii cât mai confortabilă în pielea ta, iar ținutele trebuie să urmeze această linie între elegant și casual. Excepție de la regula asortării fac piesele co-ord, care sunt menite a fi purtate împreună și pot fi o alegere potrivită atunci când nu ai suficientă inspirație pentru a pune la cale un look. Acestea se găsesc în diferite stiluri, de la piese care pot fi purtate la un date romantic, la seturi din materiale ușoare pentru plimbări pe faleză.

Alege accesorii semnătură

În timp, fiecare dintre noi își creează propriul stil, plin de elemente pe care nu le abandonăm indiferent de trendurile sezoniere. Este important să ții minte că trendurile sunt trecătoare, în vreme ce stilul personal devine o semnătură odată ce reușești să îl definești. Accesoriile te pot ajuta să faci acest lucru prin piesele statement pe care alegi să le porți la toate ținutele. Poate fi vorba de bijuterii, eșarfe, un model de adidași, ochelari de soare sau de vedere etc. Aceste accesorii te vor ajuta să îți definești stilul personal și să scapi de presiunea de a schimba accesoriile în funcție de outfiturile pe care le porți. Elementele statement domină, de cele mai multe ori, ținutele și trebuie să le încorporezi în așa fel încât să creeze un echilibru între piesele care ies în evidență în mod special. Găsirea accesoriilor statement vine atunci când explorezi cât mai multe stiluri și când găsești articolele vestimentare care te reprezintă cel mai bine.

Accesoriile pot da viață oricărui outfit, în special dacă știi unde îți dorești să atragi atenția cel mai mult. O femeie creativă și cu un simț al stilului dezvoltat le folosește pentru a-și defini stilul în fiecare zi.

Sursa foto: Deichmann

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial