(P) Noutățile lunii iulie la LIBREX: iată care sunt cărțile de care te poți bucura și tu!

În fiecare lună, librăria online LIBREX ne încântă cu titluri noi, ce abia așteaptă să fie citite. Indiferent dacă este vorba despre cărți de dragoste, romane polițiste, fantasy, cărți de dezvoltare personală, de parenting sau cărți pentru copii, la LIBREX vei găsi întotdeauna carti online de excptie. În continuare, îți vom prezenta cinci dintre noutățile lunii iulie. 

  • Pachet Haralamb Zinca. Seria Pe urmele agentului B-39. Set 5 cărți + Casetă de Colecție + Cadou

Cărțile scrise de Haralamb Zincă au revenit recent în atenția cititorilor și toți cei care le-au lecturat recent s-au declarat încântați. Haralamb Zincă este primul scriitor de romane polițiste și de spionaj din România și chiar dacă operele sale au zeci de ani vechime, continuă să impresioneze și astăzi. Seria Pe urmele agentului B-39 îl are ca protagonist pe spionul Radu Doinas, iar acțiunea urmărește aventurile sale în Europa, în timpului celui de-al Doilea Război Mondial. Dacă îți plac romanele polițiste, cu siguranță seria aceasta te va impresiona. 

  • Fecioarele

Al doilea roman al lui Alex Michaelides se dovedește deja o capodoperă, cu toate că a fost lansat internațional abia în luna iunie a anului curent. Este un thriller captivant, diferit de tot ce ai citit până acum, în care mitologia greacă, psihologia, obsesia și crima se împletesc pentru a te ține în suspans. Protagonista acestei cărți, Mariana Andros este o psihoterapeută ce dezvoltă o obsesie pentru demascarea unui presupus criminal, Edward Fosca. Acesta este profesor de tragedie greacă la Cambridge și este adorat de toată lumea, mai ales de membrele unei societăți secrete: Fecioarele de Alex Michaelides . Când mai multe tinere care făceau parte din societate sunt găsite moarte, Mariana bănuiește cine este criminalul și începe o luptă dificilă pentru dovedirea adevărului. 

  • DIANA. Povestea unei prințese spusă de ea însăși

Diana, Prințesă de Wales ar fi împlinit anul acesta 60 de ani, pe 1 iulie. Chiar dacă au trecut 24 de ani de la trecerea în neființă a lui Lady Di, lumea încă vorbește despre cea intitulată Prințesa Inimilor și povestea ei de viață încă stârnește curiozități. Cartea pe care ți-o recomandăm este „Cel mai bine documentată carte scrisă vreodată despre familia regală', conform The Sunday Times. Însăși Prințesa Diana a participat la elaborarea cărții cea a fost publicată prima dată în anul 1992. 

  • Nu e vara în lipsa ta

Autoarea bestseller-ului Tuturor Băieților pe care i-am iubit, Jenny Han, ne încântă cu un nou roman. Nu e vară în lipsa ta este continuarea cărții Vara în care am devenit frumoasă și face parte din trilogia Vara. Cu siguranță va fi o lectură pe placul tău. Este o poveste emoționantă, despre personajele pe care poate le-ai îndrăgit deja din prima carte: Belly, Conrad, Jeremiah și Susannah. Din cauza unor situații neplăcute, Belly nu mai vrea să se întoarcă la casa de pe plajă în vară, însă dispariția lui Conrad o va determina să își schimbe gândirea.

  • Vocea pumnalului

Ultima recomandare de astăzi este o carte fantasy, din categoria Young Adult, ce se bucură și de o adaptare marca HBO, un film pe care cu siguranță îl vei savura după ce vei citi cartea. Vocea pumnalului, de Patrick Ness, este primul volum al trilogiei Pe Tărâmul Haosului. Într-un oraș mai puțin obișnuit, unde oamenii pot auzi ce gândesc ceilalți și unde nu exista vreun secret, Todd Hewitt așteaptă momentul în care va împlini 13 ani. Cu o lună înainte de aniversarea sa, descoperă un oraș diferit, în care este liniște, ceea ce înseamna că toți cei din Prentisstown l-au mințit. De aici, începe o luptă contra cronometru pentru a se salva de la moarte, însă va fi dificil când toată lumea îi aude gândurile. 

Sperăm că ți-au plăcut recomandările noastre și că vei alege măcar una dintre aceste cărți!

Sursa foto: unsplash.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial