(P) Modele de rochii în trenduri vara aceasta. De ce rochiile lungi rămân favorite pentru evenimente

(P) Modele de rochii în trenduri vara aceasta. De ce rochiile lungi rămân favorite pentru evenimente

Rochiile de seară sunt un subiect sensibil. Acestea au un statut special, prentenţiile sunt mari, astfel încât atunci când se impune o astfel de ținută există atât de multe repere încât oricine ar fi confuz despre alegerea corectă. Aceasta pare să fie marea provocare a femeilor, dar și marea pasiune; rochii care încântă, rochii care ocupă un loc special în garderobă se regăsesc la DyFashion.

DyFashion s-a făcut remarcat prin varietatea de colecții pe care le pune la dispoziție. Sunt variante ce mulțumesc pe toată lumea. Poate că cea mai mare diversitate de rochii aici se regăsește. Cu sute de rochii, de la branduri renumite colecțiile de la DyFashion suplinesc efortul de a căuta ținuta perfectă. În mod special când vine vorba de rochiile elegante DyFashion poate demonstra că este un răsfăț al femeilor. Iată de ce:

Transport gratuit, retur facil

La începuturile sale timide online-ul avea câteva minusuri legate de modul în care doritoarele puteau intra în posesia lucrurilor cumpărate. Nu puteau proba, uneori realitatea nu coincidea cu prezentarea din online, iar returnarea era o procedură grea. Pentru magazinele care au evoluat, această poveste este una depășită. DyFashion oferă transport gratuit oriunde în țară și nu condiționează privind suma. De asemenea, returul este gratuit și se realizează în condiții avantajoase.

Declarat magazin de încredere, DyFashion a depășit etapa de a fi încă un magazin de articole vestimentare și definește astfel experiența shopping-ului ca fiind una din plăcerile vinovate ale femeilor.

Colecții săptămânale

Ca un plus, atunci când sunt în căutare de rochii de rochii de seara elegante si lungi sau de zi, scurte, cu print, din dantelă sau orice tip de rochie, cele interesate știu sigur că săptămână de săptămână au parte de noi apariții în colecțiile de la DyFashion. A ajuns astfel să dețină un stoc de 20.000 de articole, cu o nouă colecție în fiecare vineri.

Rochiile lungi, printre favoritele pentru ținuta specială

Multă vreme tiparul eleganței feminine se referea la rochii lungi. Impunătoare prin lumgimea lor, astfel de rochii au rămas un reper al eleganței, doar că în contextul actual sunt mai versatile și cunosc mai multe variante de design. Sunt preferate pentru că se adaptează indiferent de conformație, de vârstă, de perioada din an când vor fi purtate.

DyFashion dedică o secțiune specială doar pentru astfel de rochii. Modele impresionante sunt etalate aici, de la rochia cu print floral la cea decorată cu perle. Vom întâlni diversitate aici începând cu tipul de croi – mulate, sirenă, lejere, petrecute etc. – și până la materialele folosite – rochii lungi din organza, cu broderie, dantelă, cu paiete etc. Nici la capitolul culoare nu se poate spune că sunt mai puține opțiuni.

Printre noutățile acestei colecții regăsim rochia cu accent metalic. Negru, bej, gri sau auriu metalizat pot îmbrăca o femeie astfel încât să o facă remarcată. Croiul menține atenția asupra siluetei, cu un crepeu generos pe un picior și la fel de generos și decolteul de tip V.

În variante vesele, rochiile cu print floral cuceresc publicul cu mixul de tonuri, contraste. Trendurile actuale dictează astfel de apariții ca fiind elemente centrale, astfel încât rămâne o alegere despre cum pot fi integrate florile pentru ca designul rochiei să fie unul spectaculos. O variantă atipică o reprezintă rochia Artista din colecția de la DyFashion, cea cu flori argintii. Trandafirii roz pot fi de asemenea o opțiune, pe o rochie albă, sirenă, cu sweetheart style la linia decolteului. Nici imprimeurile multicolore nu lipsesc.

DyFashion mulțumește gusturile feminine

Fiecare femeie în parte are propria viziune despre ce presupune rochia perfectă și potrivită în anumite contexte. Raportat la cele pentru evenimente se va ține cont și de maniera în care poate fi distinctă. Un impact aparte îl au rochiile lungi, dar nu poate fi singurul lucru pe care mizează.

Rochiile de nuntă sunt o categorie aparte în cadrul magazinului online DyFashion. O alta este reprezentată de rochiile de ocazie, de seară, banchet, de botez și nu numai. Doritoarele pot alege specific în funcție de eveniment.

Calitatea rochiilor este asigurată de criteriile și standardele de la DyFashion. Multe dintre creații sunt produse în România, devenite favorite pentru modul atent în care sunt lucrate. În orice caz, DyFashion asigură prin departamentul său de control verificarea fiecărui produs înainte de a fi trimis.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial