(P) Merită să iți faci un bilet la pariuri doar pe tenis?

(P) Merită să iți faci un bilet la pariuri doar pe tenis?

Unii pariori preferă  se orienteze doar către anumite sporturi atunci când pariază, iar tenisul este o opțiune pe care aceștia o au în vedere. Cum nu sunt mulți pariori de acest fel, poate apărea o întrebare și anume: merită  iți faci un bilet doar pe tenis?

Parierea doar pe tenis – Poate fi profitabilă?

Cu toate nu pare inițial, pariurile pe tenis sunt foarte profitabile, ele fiind populare atât la nivel mondial, cât și la noi în tara. Tenisul este așadar al doilea cel mai pariat sport după fotbal, de aceea pariurile pe acest tip de sport sunt destul de comune. Motivul pentru care exista atât de multe pariuri pe tenis este în mod cert și faptul a paria pe tenis este destul de profitabil.

Cum pariem pe tenis?

Se poate paria pe acest sport în mai multe moduri. În primul rand, pariurile pre-meci pe tenis sunt cele mai comune, acestea presupunând parierea înainte de meci. Pentru a obține cele mai bune rezultate cu biletul zilei tenis, trebuie cunoașteți cât mai multe detalii cu privire la starea de sănătate a jucătorilor.

Tenisul este un sport destul de imprevizibil, de aceea trebuie te aștepți și la situația în care poți avea de-a face cu un pariu pierzător, chiar și la cota de 1.01 sau 1.20. Acesta este motivul pentru care trebuie făcută o analiza atenta înainte de a paria efectiv pe un meci.

Mai există și pariurile live pe tenis, acest sport fiind mai apreciat de pariorii care preferă  partieze live pentru au parte de acțiune continuă.

Pariorii preferă de cele mai multe ori pariurile single pe tenis și anume pariurile în care au un singur meci pe bilet. Pariurile single reprezintă o modalitate mai sigura de a face profit pe termen lung, pentru în cazul acestor tipuri de pariuri nu mai depindeți atât de mult pe noroc, ci pariorul depinde în acest caz pe abilitățile sale de parior.

Principalul avantaj al pariurilor doar pe tenis

Unul dintre principalele avantaje și motivul pentru care mulți aleg parieze pe tenis este pot pune un număr mare de pariuri într-un interval destul de scurt de timp. Chiar daca jucați și un singur meci pe bilet, puteți face rapid bani frumoși. Datorita acestui motiv, mulți pariori se orientează către acest sport atunci când pariază, ei obținând și niste sume satisfăcătoare de bani pariind doar pe tenis.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial