(P) În Luna Femeii, fă-ți cadou un look nou

bucle

Nu există niciun dubiu că preocuparea pentru propria imagine este constantă în cazul femeilor. Și nu puține sunt acelea care consideră că timpul sau banii investiți în propria imagine nu sunt deloc irosiți.

Pentru că martie este Luna Femeii, nu puteam să o lăsăm să treacă fără să scoatem din cutia cu surprize câteva produse de hairstyling care să le ajute pe doamne și domnișoare să obțină o coafură apropiată de perfecțiune și un look inedit.

Iată propunerile noastre:

Ondulatorul automat Curl Secret 2

ondulator automat curl secret2

 

Ondulatorul automat Curl Secret 2 de la BaByliss Paris te ajută să obții bucle superbe în doar câteva secunde. Da, da, ai citit bine. În câteva secunde, șuvițele de păr sunt transformate în bucle perfecte și uniforme. Și ăsta este doar unul dintre avantajele ondulatorului automat.

Știi de ce ar fi bine să uiți de ondulatorul clasic și să optezi pentru unul automat? Ondulatorul automat este mult mai rapid și mai precis decât cel clasic. Tot ce trebuie să faci este să inserezi capătul șuviței, să aștepți terminarea automată a procesului de buclare și apoi cererea inserării unei șuvițe noi.

Dimensiunea buclelor se ajustează în funcție de timpul și de temperatura de contact.

Ondulatorul automat Curl Secret 2

Poți obține 36 de tipuri de bucle în funcție de combinația de funcții selectate (temperatură, timp de ondulare, direcție de ondulare) și în funcție de capul ales. Ai la dispoziție două capete interschimbabile: unul de 25 mm pentru șuvițe subțiri și bucle strânse și unul de 35 mm pentru șuvițe de păr mai mari, de până la 3 cm.

Placa de păr 2 în 1 Pure Metal

placa de par 2 in 1 pure metal

Placa de păr 2 în 1 Pure Metal de la BaByliss Paris te ajută să obții bucle rapide sau păr perfect drept.

Trebuie să știi că acest tip de placă de păr are un înveliș ceramic al cărui principal rol este acela de a proteja părul și de a-i menține aspectul mătăsos o perioadă îndelungată. De asemenea, acest înveliș asigură distribuirea uniformă a căldurii.

Placa atinge temperatura optimă de utilizare în 15 secunde, astfel încât, indiferent că optezi pentru bucle lejere sau păr perfect întins, coafura va fi gata în doar câteva minute. Funcția ionică previne electrizarea părului.

placa 2 in 1 pure metal

Ca o noutate, placa se oprește automat după o oră de nefuncționare. Vestea bună este, așadar, că poți sta fără nicio grijă dacă te grăbești și uiți de ea.

Peria ceramică Liss Brush 3 D

perie electrica

Peria ceramică Liss Brush 3 D de la BaByliss Paris te ajută să obții un păr perfect drept, fără să-l deterioreze. Și nu obții doar o îndreptare perfectă, ci și luciu natural, elasticitate și un păr perfect descurcat. Mai mult, în urma coafării cu peria ceramică părul nu se va electriza.

Spre deosebire de periile ovale, peria ceramică are un design dreptunghiular care favorizează îndreptarea mult mai rapidă și mai eficientă.

Datorită posibilității de a regla temperatura, această perie inovatoare poate fi folosit în siguranță chiar și pe părul degradat, căci nu-i afectează structura.

Ai în minte imaginea fetelor care fac reclamă la diverse produse de hairstyling iar părul lor pare că plutește la fiecare pas pe care acestea fac? Ei bine, un efect asemănător vei putea obține și tu cu destul de multă ușurință dacă vei apela la oricare dintre produsele prezentate mai sus.

Și când ar fi mai potrivit să-ți faci un astfel de cadou dacă nu în Luna Femeii?

Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete