(P) Life Dental Spa este în căutare de colaboratori!

(P) Life Dental Spa este în căutare de colaboratori!

Clinicile stomatologice Life Dental Spa dispun de tehnologia de ultimă generație a laserului stomatologic, aceasta putând fi aplicată în toate domeniile medicinii dentare, de la tratamentul cariilor cu laser și până la implantologie asistată laser. 

Life Dental Spa este brand-ul sub care activează o firmă cu experiență de mai bine de 12 ani, SC INTEGRA MEDICAL SERVICES SRL. Fondatoarea conceptului Life Dental Spa este dr. Cristina Obreja, medic stomatolog care și-a obținut titlul de specialist în laser stomatologic în urma studiilor realizate în Germania, la Universitatea Aachen. 

Dr. Cristina Obreja este foarte pasionată de domeniul stomatologiei holistice, fiind de păerre că #LifeDentist-ii tratează OAMENI, nu doar DINȚI

Astfel, în clinicile Life Dental Spa, pacienții beneficiaza de tratamente minim-invazive laser care oferă rezultate durabile și o experiență de cinci stele în cabinetul stomatologic din București sau Iasi!

Life Dental Spa se extinde 

Cu două sedii în București și unul în Iași, conducerea Life Dental Spa a pus bazele realizării de francize. Inițiativa se adresează tuturor persoanelor cu experiență de minimum cinci ani în domeniul managementului, în special:

  • Antreprenorilor care își doresc o afacere de succes 
  • Medicilor care au deja o clinică stomatologică, insa doresc sa se asocieze cu imaginea unui brand de succes
  • Medicilor care doresc propria afacere 

Accesează franciza.lifedentalspa.ro și află mai multe despre cum poți să obții franciza Life Dental Spa!

Experiență de cinci stele pentru pacienții noștri 

Există mai multe principii care au făcut din Life Dental Spa un brand de succes: profesionalismul de care a dat dovadă echipa de #LifeDentisti în ceea ce privește tratamentele laser, managementul excelent care a dus la perfecționarea personalului administrativ, precum și marketingul eficient care a făcut ca brand-ul să devină din ce în ce mai vizibil pacienților. 

Cu toate acestea, este esențial pentru conducerea Life Dental Spa ca profilul investitorului de succes să fie unul ideal, în speranța că Life Dental Spa se poate extinde eficient în toate colțurile țării.

Așadar, echipa Life Dental Spa este dornică să cunoască antreprenori care:

  • Țintesc spre abundență financiară și succes
  • Împărtășesc valorile stomatologiei moderne, practicate în Life Dental Spa: terapie laser, stomatologie minim-invazivă, folosirea de materiale biocompatibile, comunicare medic-pacient excelentă 
  • Sunt capabili să organizeze și să atragă personalul într-un mod eficient 
  • Se implică în managementul cabinetelor din clinică 
  • Se orientează spre pacient, pentru ca acesta sa aiba parte de o experiență la cel mai înalt nivel și de rezultate calitative și valabile timp îndelungat 

Dr. Cristina Obreja este de părere că stomatologia viitorului implică terapia laser, pacienții dând dovadă că sunt din ce în ce mai interesați de această nouă abordare a tratamentelor dentare.

 Astfel, scopul conducerii Life Dental Spa este ca pacienții de pe întreg teritoriul țării să aibă acces la stomatologia ultramodernă a laserului dentar, prin deschiderea sediilor Life Dental Spa în cât mai multe județe!

Alege franciza Life Dental Spa și învață cum să ai o afacere de succes de la profesioniștii în laser dentar!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial