(P) Lenjeria modelatoare de la Clessidra – trucuri pentru un aspect al siluetei de invidiat

(P) Lenjeria modelatoare de la Clessidra – trucuri pentru un aspect al siluetei de invidiat

Lenjeria modelatoare reprezintă de cele mai multe ori o piesă importantă din garderobă. O siluetă perfectă este de dorit mai ales în rândul domnelor și domnișoarelor,însă acest lucru presupune un efort suplimentar, iar scopul vizat poate fi realizat în timp îndelungat. Când vine vorba despre apariții spectaculoase de moment, o lenjerie modelatoare este o opțiune mai la îndemână. 

În ultimul timp, accentul cade tot mai mult pe aspectul fizic. Probleme cu care sunt nevoite femeile să se confrunte în ceea ce privește forma corpului sunt cumulate în special în partea inferioară a corpului. În această situație, o pereche de colanti modelatori este un must have ce se potrivește aproape în orice situaţie.

Într-o societate ce bombardează mereu cu imagini ce întruchipează perfecțiunea cel puțin în aspectele ce vizează silueta, aspirațiile și dorința de a îndeplini acest target sunt certe.

Cum alegem lenjeria modelatoare de tipul colanților?

Un prim aspect ce merită a fi menționat este cel al achiziționării din magazine de profil. Acestea oferă siguranța calității. Mai mult decât atât, lenjeriile modelatoare trebuie să prezinte caracteristici specifice, fiind achiziționate în scop funcțional. O sursă de inspirație în acest sens sunt produsele din catalogul Clessidra.

Aspectele ce trebuie vizate se referă la mărime, material și la ce ținute se potrivesc.

  • Mărimea

Poate părea pueril, dar alegerea mărimii este importantă în acest caz. Fiind o lenjerie modelatoare este esențial ca modelul să urmărească perfect liniile corpului. Tendința este de a cumpăra o mărime mai mică în scopul ajustării a unui strat cât mai mare de surplus adipos. 

Nimic mai greșit. O mărime mult mai mică nu face decât să evidențieze și mai mult defectele. Mai mult decât atât, reprezintă și o modalitate de afectare a sănătății. Circulația sângelui trebuie să își mențină cursul optim pentru o bună funcționare a organismului, ori acest lucru este împiedicat de materialul elastic ce blochează venele.

Fiind un punct important, cei de la Clessidra au introdus un tabel de mărimi ce poate fi consultat pentru fiecare achiziție.

Colanții modelatori sunt concepuți în scopul diminuării mai multor defecte precum: fese lăsate, piele lăsată sau aspect celulitic la nivelul șoldurilor, colăceii ce se formează în jurul abdomenului inferior. 

  • Materialul

Materialul utilizat în confecționarea colanților modelatori este unul subțire, pentru a nu aplatiza coapsele și a nu reda disconfortul supraîncălzirii.

Modele de colanţi modelatori de la Clessidra se încadrează în categoria premium. Motivul pentru care sunt renumiți constă în vizarea unei tehnologii inovative de fibre PowerNet sau Powerflex ce oferă compresia necesară fără a face rabat de la confort. Pe langă acele fibre, unele modele prezintă o proporție și de bumbac antialergic.

  • Lenjeriile modelatoare nu slăbesc

Aceste articole miraculoase pot reda aspectul dorit, însă nu au un efect imediat de slăbire. Aceasta este o capcană des întâlnită în rândul publicului feminin. Este o concepție total greșită ce poate influența starea de sănătate prin purtare continuă. 

În primul rând, lenjeriile modelatoare, deci și colantii modelatori sunt destinați pentru a fi purtați pe perioade scurte și în scop estetic.

  • Culoarea

Alegerea culorilor trebuie să se regăsească într-o astfel de alegere, deoarece este până la urmă un articol vestimentar și trebuie tratat ca atare. De obicei, lenjeriile modelatoare se regăsesc în nuanțe uni negru sau alb sau varianta versatila bej/nude. 

Pentru doritoarele ce nu doresc să achiziționeze mai multe perechi de colanți modelatori, varianta nude face parte din alegerile inspirate. 

  • Tipurile de lenjerii modelatoare

În prezent există o varietate de modele în portofoliul lenjeriilor modelatoare de la Clessidra, dar ce anume avantajează? Adevărul este că nu există un răspuns exact. Fiecare persoană își cunoaște micile imperfecțiuni ce dorește să le acopere pentru a rămâne un secret. Colanții modelatori se pot purta sub orice stil de îmbrăcăminte. Excepția de la regulă fiind rochiile elegante de seară. În schimb, în această situație, alternativele sunt numeroase. Un corset modelator sau un un slip cu efect de push up rezolvă dilema în timp util.

Câteva note de final ce pot fi de ajutor fac referire la faptul că o lenjerie modelatoare nu este incomodă atâta timp cât este aleasă mărimea potrivită. Este important de reținut că aceste articole miraculoase nu sunt concepute pentru a fi purtate non stop. 

Lenjeria intimă conferă un aspect natural al corpului prin distribuirea uniformă a țesutului adipos suplimentar. Modele regăsite pe Clessidra.ro sunt la dispoziția doritoarelor într-o gamă variată de mărimi, forme și culori. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Advertorial