(P) Lanțișor cu sos picant

Dacă ținutele tale sunt completate adesea de bijuterii mici și fine, precum lănțișoarele, înseamnă că ești o femeie distinsă, stilată, de o eleganță aparte. Probabil că nu îți place să ieși în evidență și preferi să fii discretă atât prin ținute, cât și prin gesturi sau prin modul de a vorbi.

Te regăsești în descriere? Atunci aceasta e rețeta care ți se potrivește. Când sosesc invitații la masă, ținuta simplă și elegantă cu care îi întâmpini se va potrivi perfect cu porția de paste pe care o pui pe masă.

Ingrediente

500 g spaghete Pambac
2-3 lingurițe ulei de măsline
400 grame roșii
piper negru măcinat
cimbru uscat
busuioc verde
praf de chilli

Mod de preparare

Se fierb spaghetele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se scot şi se dau prin jet de apă rece.
Roșiile se opăresc, se curăță de coajă și se pasează în blender.
Se adaugă uleiul, sarea, piperul, cimbrul și praful de chilli după gust.

Apoi totul se pune pe foc și se lasă la foc mic până când scade la jumătate.

Pentru servire, se pun pastele pe farfurie și se adaugă sosul peste ele. Se decorează cu frunzele de busuioc proaspăt.

Pentru această rețetă clasică de paste, îți recomandăm spaghetele Pambac. Însă poți folosi orice tip de paste – tuburi, scoici, melcișori, penne. Pentru un plus de vitamine, minerale și fibre, poți să încerci și pastele integrale Pambac.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro