(P) La House of Beauty Clinic ai tratamente stomatologice în rate, la prețuri accesibile. Fă o programare chiar acum!

(P) La House of Beauty Clinic ai tratamente stomatologice în rate, la prețuri accesibile. Fă o programare chiar acum!

Acum tratamentele stomatologice sunt mai accesibile la House of Beauty Clinic! Poți beneficia de plata în rate, pe o perioada stabilită de ține, pentru orice tratament stomatologic realizat în clinicile noastre, cu condiția să fii salariat pe teritoriul României.

House of Beauty Clinic a luptat pentru a reda sănătatea și frumusețea oamenilor, de aceea a ales mereu să ofere pacienților calitate, medici de top și produse superioare.

House of Beauty Clinic pune sănătatea ta pe primul loc, iar așa cum este important că fiecare problemă de natură medicală să fie rezolvată, un loc înalt în clasamentul priorităților îl ocupă și estetica dinților. Personalul medical care se va ocupa cu multă grijă de dumneavoastră va corecta orice imperfecțiune vizibilă și mai puțin vizibilă care ar putea afecta ansamblul estetic al danturii. La sfârșit vă veți putea bucura de un zâmbet impecabil și sănătos!

La House of Beauty Clinic vei avea parte de servicii de top pe toată aria ce ține de stomatologia modernă, dar și profesionișți care se vor ocupa să arăți impecabil și să îți rezolvi absolut toate problemele cu care te confrunți.

Acordand atentie sanatatii orale iti poti asigura zambetul pentru tot restul vietii!

Merită să investeșți într-o dantură perfectă și sănătoasă mai ales atunci când banii nu mai sunt principala problemă pentru care amâni vizită la dentist. Poți plăti în rate lunare tratamentul stomatologic realizat la House of Beauty Clinic pe o perioadă stabilită de ține, dacă ai orice venit declarat pe teritoriul României.

În general plata tratamentelor stomatologice implică achitarea treptată a procedurilor, pe măsură ce sunt realizate sau se pot plăti în rate. Plata în rate se poate face direct la clinica și poate fi făcută pentru toate serviciile noastre incluzând implant dentar, aparat dentar, fațete dentare, extracție dentară, etc. În continuare puteți citi despre metodele de plata în rate a serviciilor noastre.

Banca Transilvania (12 rate)

Credit Europe Bank (1-12, 18, 24, 36 rate)

ING (3, 6, 9, 12 rate)

UniCredit (1-12, 18, 24 rate)

Garanti Bank (3, 6, 9, 12, 15, 18 rate)

TBI Pay (1-60 rate)

Care sunt documente de care ai nevoie pentru a a chița în rate intervențiile stomatologice?

Pentru salariați:

act de identitate

excepție fac angajații Ministerului Interne, Ministerului Apărării Naționale, Ministerul Justiției care trebuie să prezinte și dovadă de venit.

Pentru pensionari:

act de identitate

ultimul talon de pensie

Pentru persoane fizice autorizate:

act de identitate

acte specifice PFA

Căutată atât de români, cât și de persoane din străinătate, House of Beauty Clinic a devenit locul unde oamenii de pretutindeni au găsit o rezolvare pentru cele mai aprige probleme atunci când se aflau în nevoie. Clinica este una dintre cele mai căutate deorece excelează prin calitatea serviciilor oferite, prețurile accesibile, dar și pentru rapiditatea lucrărilor.

Durata de viaţă a lucrărilor realizate în cabinetele House of Beauty Clinic este garantată de material, dar și de o execuție fără cusur, dar este important ca pacientul să acorde atenţie zilnică igienei dentare pentru a-și menține sănătatea. Important de menționat este și faptul că multe dintre lucrările stomatologice pot fi finalizate în maximum 24-48 de ore, mai ales că în incinta clinicii se află propriul centru de radiologie datorită căruia clientul nu mai este nevoit să facă în plus.

Profită de o soluție sigură și la îndemână: plata în rate a serviciilor stomatologice doar la House of Beauty Clinic.

Alege calitatea! Pentru mai multe detalii sună chiar acum la +40 755 354 555 sau întră pe www.hobclinic.ro/soluții-financiare pentru mai multe informații!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro