(P) Job-uri pe care femeile le fac mai bine decât bărbații

Au trecut demult vremurile când spuneam despre anumite meserii că sunt rezervate doar bărbaților și altele reprezentantelor sexului frumos. Totuși, nu putem să nu remarcăm faptul că în unele domenii doamnele sau domnișoarele au parcă mai mult succes, iar dacă ești și tu curios despre ce este vorba, te invităm să citești rândurile de mai jos. 

Makeup artist

Chiar dacă sunt destui bărbați care practică acest job, nu putem să nu remarcăm că totuși parcă demnele urmașe ale Evei au un simț artistic ceva mai dezvoltat. Prin urmare, acest job pare că li se potrivește mult mai bine. Pentru a profesa, ai nevoie să urmezi niște cursuri în urma cărora să obții diplomele necesare, să ai mână bună cum se spune, și să folosești produse de calitate. 

Cosmeticiana

Doamnele sau domnișoarele, dar și unii dintre bărbați, își doresc ca aspectul lor fizic să fie aproape de perfecțiune. Prin urmare, prin acest job ai șanse reale de a obține venituri frumoase, și cu riscul de a părea oarecum dicriminatori, trebuie să recunoaștem că femeilor li se potrivește ceva mai bine.

Model

Vrei să fii independent financiar și să ai venituri frumoase, dar din păcate nu ai niciun fel de experiență? Nicio problemă, pentru că există o soluție. Dacă ești genul de persoană mai îndrăzneață și lipsită de prejudecăți, caută anunțuri cu angajari in videochat venite din partea studiourilor profesioniste. Nu este atât de complicat pe cât pare, ai parte de venituri frumoase, îți îmbunătățești abilitățile de comunicare, ai parte de un contract de muncă legal și multe alte avantaje. Ar fi chiar păcat să nu profiți de această șansă, dacă simți că este ceva care ți se potrivește. 

Tehnician de unghii

In afara de podoaba capilara, mainile sunt cartea noastra de vizita nescrisa, iar din examinarea lor mulți oameni își pot da seama despre ce fel este persoana cu care discuta. De aceea, reprezentantele sexului frumos și mai nou și unii bărbați trec destul de des pe la o persoană care se ocupă cu aranjatul unghiilor. Meseria de tehnician de unghii este una care pare ca se potrivește de minune femeilor, și poate că este și job-ul perfect pentru tine, nu crezi? 

Traducător

Dacă ai un talent nativ pentru a învăța limbile străine, și chiar ai urmat și cursuri speciale în acest sens, ai toate șansele să reușești să obții un post de traducător. Cu atât mai mult cu cât vorbim despre limbi străine rare, dar care sunt tot mai căutate. Poți să îți găsești un job la companii internaționale, nu doar cele din țara noastră. În funcție de nivelul de studii, dar și cunoștințele și experiența ta, poți câștiga bani frumoși pe lună. 

Farmacistă

Ai observat și tu că în ultima vreme, parcă găsești farmacii la orice colț de stradă. Nimic de zis, pentru că toți avem nevoie la un moment dat de unele dintre produsele de pe rafturile lor. Și, din punctul nostru de vedere este o meserie care se potrivește de minune reprezentantelor sexului frumos care au mai bune abilități de comunicare, inspiră celor care trec pragul locației o mai mare încredere și o rezistență mai ridicată la stres. Dacă ești în căutarea unui job bun, acesta ar putea fi cel potrivit pentru tine, iar pentru asta va trebui însă să urmezi măcar cursurile unei școli postliceale de specialitate, nu doar a facultății de profil. 

Asistentă medicală

Dacă tot am ajuns la acest domeniu medical, continuăm cu un alt job care pare predestinat reprezentantelor sexului frumos. Este vorba despre a fi asistentă medicală, o meserie care dacă o faci cu plăcere și din dragoste pentru semeni, îți poate aduce multe satisfacții. Bucuria de a le veni în ajutor celor care au nevoie nu poate fi comparată cu nimic! Poți avansa rapid în carieră și, dacă prinzi un post bun, nici câștigurile nu sunt prea mici. 

Cadru didactic

Da, știm, există și multe cadre didactice care nu fac parte din rândul femeilor, dar poate că nu greșim atunci când spunem că în sistem vei găsi mai multe urmașe ale Evei decât bărbați. În special dacă vorbim, de exemplu, despre grădinițe, creșe, învățământul primar și unele discipline care nu se referă la științele exacte. Se pare că femeile ar avea ceva mai multă răbdare decât bărbații, și acesta este unul dintre motivele pentru care aleg această meserie. În plus, și instinctul matern își face simțită puțin prezența, cel mai probabil. Tu cum ești? Lucrezi deja în sistem, sau te-ar tenta o carieră în domeniu?

Avocat

În ultima vreme, dacă am urmărit buletinele de știri de pe posturile naționale de televiziune, am observat tot mai multe femei avocat. Poate până de curând părea o meserie unde bărbații se descurcă mai bine, dar lucrurile s-au schimbat destul de mult. Unde și faptul că este un job unde excelentele calități de comunicare și oratorie contează destul de mult, și știm cu toții că femeile chiar excelează în domeniu… A fost o glumă, dar conține și destul de mult adevăr, nu crezi? 

De fapt, nu contează atât de mult dacă este vorba despre job-uri care se potrivesc mai bine bărbaților sau femeilor. Important este să îți găsești drumul, să optezi pentru o meserie pe care să o practici cu plăcere, și astfel și satisfacțiile sunt pe măsură. Noi doar ți-am oferit câteva sugestii, dar tu ești liberă să alegi orice dorești și simți că ți se potrivește. Chiar și scafandru, arheolog sau ceva care să iasă din tipare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial