(P) Îți lipsește inspirația? 3 soluții inedite de cadouri memorabile

Cadourile sunt un alt fel de a spune 'm-am gândit la tine!' sau 'îmi pasă!', însă pentru a transmite acest lucru este nevoie să oferi ceva care să aibă legătură cu persoana căreia vrei să îi dăruiești acel cadou. Dacă ești în căutare de idei, dar îți lipsește inspirația, iată 3 recomandări de cadouri cu adevărat memorabile, de care oricine își va aminti cu plăcere.

Dăruiește experiențe!

În ultima perioadă ideea de cadou depășește barierele lucrurilor folositoare sau a coșurilor cadou, atât de banale. Fără a le minimaliza importanța însă, vom spune că există și idei neconvenționale de cadouri, iar acestea sunt experiențele. Poți, spre exemplu, să oferi cadou o săritură cu parapanta, într-un cadru sigur, asistat de specialiști. Experiența este cu adevărat unică și memorabilă, însă ar trebui să verifici înainte pentru a afla dacă acest gen de activități sunt pe placul primitorului.

Dacă primitorul nu este chiar atât de aventuros, însă vrei totuși să îi oferi o experiență inedită, atunci o plimbare cu un balon cu aer cald poate fi cea mai potrivită soluție. Aceste experiențe constituie amintiri pentru o viață și un cadou cu siguranță apreciat, tocmai pentru schimbă în totalitate percepția despre a primi și despre a oferi daruri. 

Dăruiește produse personalizate

Cu produsele personalizate mergi la sigur deoarece toată lumea apreciază munca artizanilor. Produsele personalizate sunt unice și au acea notă aparte de stil pe care nu o vom regăsi la produsele de serie, comerciale.

Poți oferi aproape orice obiect pesonalizat, de la articole vestimentare la sticle de vin calitativ, sau de la agende, aranjamente florale deosebite la tablouri. Fiecare dintre aceste produse, reinterpretate în stilul propriu al artizanului împreună cu acea notă personală care ține de preferințele primitorului, pot constitui variante speciale de cadouri care transmit grija și implicarea în a căuta daruri unice.

Dăruiește bijuterii atipice

Bijuteriile sunt printre puținele elemente care au rămas constante în timp la nivel de idei de cadou. Cu puține excepții, oricui îi plac bijuterile, iar când acestea sunt realizate cu elemente distinctive, sau atunci când acestea sunt în sine o declarație a personalității și a caracterului, lucrurile devin și mai frumoase. 

Bijuteriile nu mai sunt în prezent realizate doar din aur și argint. Acum poți oferi bijuterii realizate din piele, fetru, lemn sau rășină epoxidică, pe baze din elemente sau aliaje metalice. Plaja acestor produse este atât de amplă încât este imposibil să nu găsești ceva pe placul tău și firește, pe placul primitorului. Bijuteriile moderne sunt o explozie de culoare și de creativitate, iar aceste două lucruri le recomandă ca fiind alegeri perfecte pentru ca bijuteriile să poată fi folosite ca daruri cu adevărat memorabile.

Cu siguranță fiecare dintre noi își dorește ca darurile oferite sau primite să fie unice și speciale. Suntem diferiți, iar acesta este un lucru bun, pentru că acest lucru ne ajută să ne cunoaștem mai bine și să ne apropiem mai mult tocmai prin prisma elementelor comune. 

Așadar, vrei să oferi un cadou deosebit? Ia în considerare aceste idei de cadou și fă din acestea daruri cu adevărat memorabile, care să stârnească emoții și trăiri de fiecare dată când sunt amintite. Nu uita – reacțiile pe care le obții într-un balon cu aer cald sunt priceless & forever!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial