(P) Închiderea teraselor, o necesitate. Ce avantaje ne oferă?

Odată cu venirea iernii terasa devine imposibil de folosit, mai ales dacă e ninsoare și viscol, vant si precipitaţiile mixte sosesc mai des decât ar fi necesar.

Vara, terasa este numai bună pentru petrecerea timpului liber, putem sta și savura o cafea acolo, putem discuta cu un prieten la un ceai, e aer curat, e relaxare, e tot ce ți-ai putea dori într-o zi toridă. Lucrurile se schimbă radical când vine iarna, e foarte frig, nu ai ce să faci, așa că ești nevoit să stai în casă.

Ca să te poți bucura de terasă și iarna trebuie să o închizi. Pe piață sunt foarte multe firme care pot oferi închideri terase cu sticlă, termopane sau prin alte metode eficiente pentru a putea să le folosești și iarna la fel de bine ca vara. Închiderea unei terase cu sisteme închideri terase poate oferi mai multe avantaje.

Pe lângă confort și siguranță în timpul iernii, terasele închise cu sisteme speciale valorifică mai bine aspectul locuinţei, terasa poate fi o extensie cu aspect de seră, conexiunea cu mediul exterior este asigurată de geamuri de calitate.

Beneficiile închiderii teraselor

Prin montarea sistemelor de închideri terase spațiul se mărește, profilul din aluminiu sau special, cu rupere termică, vopsit în câmp electrostatic asigură o izolare termică și fonică perfectă pentru o atmosferă ideală în interiorul teraselor închise.

Cu sisteme de închidere și uși glisante sau armonice noile tipuri de sisteme închideri terase rezistă bine la uzură, închiderea e rapidă și eficientă, montarea sistemelor nu durează foarte mult și e foarte eficientă. În noul spațiu obținut prin închidere terasă se poate pune și un uscător de rufe, dacă e vorba de un mediu rezidenţial, se pot pune flori, măsuţe, scaune pentru a putea admira peisajul chiar și iarna alături de o persoană dragă și o băutură caldă.

O închidere terasă realizată de o echipă de profesionişti înseamnă și un spațiu mult mai bun pentru relaxare, se pot monta și piscine pe astfel de terase, acolo unde spațiul o permite, pentru o baie chiar și în mijlocul iernii. Terasele închise sunt foarte eficiente și vara, chiar dacă nu mai sunt temperaturi scăzute, ne putem proteja mai bine de căldură, se pot instala sisteme de climatizare speciale pentru aceste spaţii moderne.

Firma Rom Decor se ocupă de închiderea teraselor indiferent de suprafața lor folosind materiale rezistente și ușor de întreţinut

Rom Decor poate executa oricând lucrări specifice pentru închiderea teraselor, cu geamuri și tâmplărie pvc Salamander, montajul este profesional, soluţiile tehnice propuse potrivindu-se oricărui tip de spațiu și încăpere.

Feroneria și sistemele de glisare sunt de calitate, au rezistenţă mare la uzură sau şocuri, toate lucrările au garanţie şi sunt executate de echipe de specialişti cu experiență vastă în domeniu.

Închiderea teraselor realizată de Rom Decor beneficiază și de prezenţa unui sistem special de blocare automată a frânei, panourile sunt blocate în mod automat și se deschid fără a se deplasa sau a cădea. Profilele de aluminiu asigură o izolare termică bună, sticla este etanşeizată perfect, pe geam sunt şi suporţi montanţi, feroneria poate fi și din inox.

În oferta curentă sunt trei tipuri de sisteme de închidere pentru terase, inclusiv unul fără bare la colţuri, cu izolare excelentă, mișcare continuă și sisteme constante de balustrade. Măsurătorile se fac gratuit în maxim 24 de ore de la semnarea contractelor, consilierea este profesională de fiecare dată. Se acceptă și plata cu cardul, în rate, montajul este garantat și se efectuează cu cei mai buni specialişti din domeniu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial