(P) Încălţăminte damă – tendințe în 2021

(P) Încălţăminte damă – tendințe în 2021

Sperăm că 2021 va fi diferit faţă de anul precedent şi că vom avea mai  multe motive să ieșim din casă.Aşteptam cu nerăbdare concertele, ieșirile din weekend şi serile lungi pe care să le petrecem fără restricții. Până vin acele momente să aruncăm o privire peste recomandările designerilor vestimentari şi să descoperim trendurile în materie de încălţăminte damă pentru 2021.

După un an în care papucii de casă au fost vedete, a venit momentul să acordăm mai multă atenţie şi altor piese. Conform specialiştilor în styling 2021 este anul revenirilor, al confortului şi al culorilor vibrante. Se poartă încălţămintea minimalistă, versatilă orientată către confort, totuși nu trebuie să uităm nici de pantofii cu aplicații bine evidenţiate, detalii exotice sau culori metalice. O selecție extinsă de pantofi damă la prețuri atractive poți găsi pe CCC.eu. Iată o serie de recomandări pentru acest an. 

Cizmele de călărie

Cizmele înalte cu talpă plată sunt în tendinţe şi promit să confere energie în acest început de an. Trebuie să recunoaştem că aceste piese emană pasiune, bun – gust şi confort maxim, şi pe bună dreptate le îndrăgim. Fie că vorbim de cizme înalte cu aspect minimalist, fie că vorbim de cizme de călărie decorate cu catarame metalice, spunem vibe și eleganță în stil 2021. 

Poți purta cizme înalte la serviciu, la ţinutele nonformale, dar şi la outfiturile urbane autentice. Selectează modele care te încalţă perfect. Descoperă în magazinul online CCC piese urbane create să pună în valoare personalitățile cosmopolite. Ai acces la o varietate mare de cizme şi la soluții de plată personalizate. 

Sandale minimaliste

Sandalele cu aspect clasic au revenit în moda străzii. Sunt populare, asortabile, potrivite pentru ţinutele dinamice și sunt în trenduri în acest an. Sandalele cu tălpi plate, texturile simple şi tocuri medii sau înalte pun în valoare modul de viaţă dinamic al femeilor cosmopolite. Se poartă sandale din silicon, cauciuc natural, sandalele din piele şi cele cu detalii metalice. Ștrasurile, fundele decorative şi cataramele sunt şi ele prezente pe podiumurile internaţionale – sunt în trend şi nu trebuie evitate.

Saboţii cu platformă

Cum am precizat în introducere, anul 2021 este cel al revenirilor. Printre piesele care revin şi care sunt adorate de mulțime se numără saboţii. Confortul ridicat asigurat de o pereche de saboţi este cu greu egalat de alt tip de încălţăminte de damă. Totuși faţă de anii precedenţi, acum sunt în trend saboţii cu platformă. Simpli sau decoraţi cu ţinte metalice, saboţii pun în valoare ţinute cu personalitate, outfiturile nonformale şi pe cele cosmopolite. 

Pantofii cu toc kitten

Eleganţi, rafinaţi, iconici pentru stilul clasic, pantofii cu toc kitten sunt iar pe val. Fashionistele care îndrăgesc aerul delicat furnizat de pantofii cu toc kitten pot fi fericite din nou, pentru că aceştia sunt iar în vizorul marilor designeri. Se poartă pantofii cu aspect simplu şi culori vibrante. Albastru, galben turcoaz, verde sunt câteva dintre culorile recomandate. Femeile care îndrăgesc accentele metalice se vor bucura, deoarece în această primăvară pot purta pantofi kitten cu detalii aurii şi argintii oricând și oricum. 

Botinele cu imprimeu reptilian

Dacă te numeri printre fashionistele care iubesc imprimeul de reptilă, anul 2021 se anunţă a fi pe sufletul tău pentru că sunt în trend botinele cu aspect de șarpe, șopârlă sau crocodil. Trebuie să recunoaştem că imprimeul de reptilă a fost considerat dintotdeauna un detaliu cosmopolit. Anul acesta vine cu multă libertate, încălţămintea cu aceste detalii fiind simbol pentru libertatea de exprimare. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial