(P) În căutarea secretului tinereții

Să arătăm ca “atunci” și să avem mintea de “acum”. Să ținem umerii drepți, să emanăm încredere, echilibru și sănătate. Să facem pace cu timpul și să nu ne mai certăm cu minutele care n-au fost aliații noștri…

Uite așa a fost soarta noastră, a femeilor, să avem mereu un stres în plus, o grijă deasupra altor griji, un deget arătător îndreptat nemilos spre noi, de sus până jos.

Degeaba am realizat încă de la începutul veacurilor că frumusețea subjugă, topește inimi, fâstâcește, uluiește și înnobilează… fără simbioza perfectă pe care o face cu sănătatea, ea se transformă într-un castel fragil din nisip, pe care orice val sau adiere îl poate distruge.

Pesemne așa s-au simțit femeile întotdeauna: trădate de timpul care se scurge în defavoarea lor. Cleopatra își făcea băi în lapte, Popeea, soția lui Nero își punea pe față măști din secară, Sissi, Împărăteasa Austriei, doar gusta mâncarea, iar Brigitte Bardot, la 38 de ani, refuza să mai iasă din casă. O voce feminină a unui personaj numit Otilia, dintr-un cunoscut roman interbelic, a pus nemilos degetul pe rană: Noi, femeile, “trăim” cu adevărat, doar cinci-șase ani…

Frumusețea germinează din interior și de noi depinde cum o ajutăm. Acolo dospește în taină. Regula destinului a fost clară: fiecare prag pe care-l depășim ne aduce satisfacții, împliniri, lecții învățate și încă o picătură de înțelepciune. Dăm la schimb vitalitatea trupului și elasticitatea pielii. Un troc bătut în piatră de milenii. Pentru că mii de ani au trebuit să treacă peste noi ca să învățăm să reducem din stricăciunile trecerii timpului și-ale mediului asupra pielii noastre.

Îmbătrânim cu adevărat când renunțăm. Când lupta își pierde sensul. Dar atunci, nu adâncimea ridurilor contează, ci lașitatea noastră în fața trecerii timpului.

Din fericire, astăzi putem întârzia efectele firești ale înaintării în vârstă lăsând deznădejdea la ușă. Un aliat important în această luptă este colagenul. Plastic vorbind, un fel de “cărămidă” ce păstrează țesuturile în perfectă stare, prelungind elasticitatea pielii. Un produs de top care întârzie îmbătrânirea pielii este KOLLAGEN BEAUTY de la Doppelherz® ce conține nu numai peptide purificate de colagen, ci și substanțe nutritive esențiale cu rezultate susținute de dovezi științifice.

Combinația de substanțe nutritive din KOLLAGEN BEAUTY stimulează sinteza colagenului (peptide de colagen, Vitamina C, Cupru) și sprijină sănătatea pielii, părului și unghiilor (Biotină, Vitamina A, Zinc). Nu trebuie să alergăm după frumusețea de la 20 de ani… ci s-o păstrăm cu demnitate pe cea a maturității. Cu decență și bun simț. Pentru că ea vine din lucruri mici și ușor de realizat. Frumusețea se întreține mult și bine dacă ne îngrijim
și ne informăm corect despre toate realizările din medicină și cosmetică.

KOLLAGEN BEAUTY este un supliment alimentar care ne ajută să ne menținem fermitatea și elasticitatea pielii, care ne intensifică creșterea și regenerarea părului și previne exfolierea unghiilor. O să adori mica fiolă ce conține nectarul cu gust foarte plăcut de litchi și pepene galben.

Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete