(P) Implanturi dentare în Clinica Stomatologică Dental Excellence

Interesaţi de nevoile pacienţilor care suferă de lipsa dinţilor, Dental Excellence a dezvoltat un pachet de servicii complete care să te ajute să îţi recapeţi zâmbetul şi bucuria din privire.

Investiţiile în cursurile de specialitate pentru medici, dar şi în aparatura modernă fac din Dental Excellence o clinică de încredere, ce oferă rezultate de calitate, prin tratamente de calitate.

Soluţii avantajoase


Ce înseamnă să realizezi un implant dentar la Dental Excellence? Medicul implantolog va acorda toată atenţia necesară nevoilor tale, analizând în detaliu starea de sănătate a cavităţii tale bucale şi a zonei lipsă de pe arcadă. În urma rezultatelor, va întocmi un plan de tratament ce va cuprinde etapele spre obţinerea rezultatului pe care îl doreşti. Vom stabili împreună care sunt cele mai potrivite soluţii pentru tine şi vei primi toate informaţiile necesare.

Preţul tratamentului cu implant dentar este personalizat pentru fiecare pacient în parte, în funcţie de nevoi şi de efortul financiar pe care este dispus să îl facă.
Pentru că înţelegem priorităţile din viaţa pacienţilor noştri, dar şi pentru că ne dorim să beneficieze de tratamente de calitate, cu rezultate pe măsură, ai posibilitatea de a achita  suma totală în tranşe lunare, prin intermediul cardurilor de rate Star BT, Card Avantaj sau Optimo Card. Este important să investeşti în tratamentul cu implant dentar, pentru a obţine rezultate de calitate, dar mai ales care să se menţină pe o perioadă cât mai mare de timp.
Eşti pacientul nostru şi după ce ai ieşit din clinică

Urmărim evoluţia tratamentelor şi intervenim pentru a le menţine. Medicii Dental Excellence recomanda vizitele regulate din 6 în 6 luni, pentru o evaluare completă, construind astfel o legătură între medic şi pacient. De cele mai multe ori, se leagă prietenii, comunicarea este una liberă, constantă şi sinceră.
Medicul specialist îţi oferă sfaturi pentru perioada post-operatorie, pentru ca timpul de vindecare sa fie unul placut, iar tratamentul cu implant dentar să aibă rezultate optime.
Ori de câte ori există întrebari, în clinica Dental Excellence vei găsi raspunsuri.

Personal calificat

Pentru că în ziua de astăzi păşesc în clinică pacienţi  cu preocupări actuale şi interesaţi din ce în ce mai mult de sănătatea orală, întreaga echipă îşi îndreaptă atenţia către satisfacţia pacientului modern.

Competenţa şi pregătirea în implantologie a medicilor este în continuă creştere, pentru a susţine reuşita tratamentelor, dar şi menţinerea lor pe o durată cât mai mare de timp. Participarea constantă la cursuri de dezvoltare face ca serviciile oferite să fie la acelaşi nivel cu evoluţia stomatologiei moderne.

Tratamentul cu implant dentar este unul complex, iar amabilitatea şi comunicarea eficientă dintre medici şi pacienţi il face să devină uşor de acceptat si de realizat.

Informaţiile oferite de întreaga echipă de medici sunt puse la dispoziţia pacienţilor atât în cabinetul stomatologic, cât şi pe canalele de comunicare cu care ei interacţionează.

Aparatură modernă

Investiţiile în ustensilele şi intrumentele moderne şi de calitate reprezintă un focus pentru clinică. Suntem conştienţi de rezultatele obţinute cu aparatură de ultimă generaţie, de aceea oferim pacienţilor cele mai noi şi precise condiţii de tratament.

Sterilizarea este un factor foarte important în clinica Dental Excellence. Se evita astfel orice risc pentru pacienţi şi personal, creându-se condiţii de siguranţă şi de încredere pentru aceştia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial