(P) Gina’s dă tonul acestei primăveri – alege un ondulator pentru coafura afro

Există an de an sau chiar sezon după sezon tendințe ce se tot schimbă. Unele coafuri însă sunt atemporale și rămân se pare mereu elegante sau la modă. Este și cazul părului creț sau bucălat, al celui afro de ce nu. Buclele, de orice fel ar fi ele, sunt romantice, boeme și fac purtătoarea să arate mai atractiv ca oricând.

Poate că de vină este și dinamica în sine, buclele care curg șiroaie pe spate și te fac, inevitabil, să întorci privirea spre cineva. Cert este că există o așa zisă atracție aproape inexplicabilă față de părul creț. Primăvara aceasta, după ce scoatem capul din căciuli și glugi, optăm pentru coafură afro! Iar pentru a obține acest look alege cu încredere un ondulator special, cum este cel de la Gina’s.

Bucle afro la tine acasă

A devenit o modă a ultimilor ani ca tot mai multe din produsele, accesoriile și serviciile profesionale să fie de dorit accesibile și acasă. Este și cazul aici, când poți obține bucle afro facute acasa cu un ondulator profesional. Este profi, dar home use și are un preț încântător. Poartă numele de Gina’s și este mai ușor de folosit de cât poate că pare la prima vedere.

Meet your magic wand!

Orice femeie își dorește să obțină un look fantastic, ca la salon, în doi timpi și trei mișcări. Cu ondulatorul disponibil la ginas.ro un astfel de look este chiar ușor de obținut. Vorbim despre ondulator cu tijă foarte subțire, de doar 7 mm. Vine la pachet cu o mănușă de protecție termică, astfel încât să poți face mișcări de precizie cu fiecare șuviță de păr, prinsă de la rădăcină, fără să te rănești.

Ondulatorul are mai multe trepte de căldură și astfel vei adapta totul la tipul de păr, fin și moale sau rebel. Și acesta pare să fie un secret al reușitei, însă și tija din titan, care se încălzește rapid, dar nu arde părul. Buclele realizate sunt astfel bine prinse, sunt rezistente și te poți bucura de look-ul tău afro preț de câteva zile.

Rezultatul este ca și cel de la salon, ceea ce încântă cu atât mai mult. Dacă vei folosi și produse de styling cu atât mai mult crești șansele ca buclele să reziste mai mult ca oricând.

Cum pot cumpăra ondulatorul Gina’s

Este și luna femeii, luna în care cadourile bine alese sunt o încântare prin care celebrăm feminitatea. Dacă îți propui să îți faci un astfel de cadou trebuie să știi că ondulatorul profesional Gina’s este disponibil exclusiv online. Poate fi comandat din pagina oficială și beneficiază de transport gratuit, oriunde în țară.

Are un super preț, oferta valabilă acum. Primești la pachet și garanția, mănușa specială și instrucțiunile de folosire, cu toate detaliile pentru o ușoară și sigură folosire a aparatului.

Coafura afro este versatilă, îți permite să creezi un look pin up, să fii în pas cu moda, să fii romantică sau rebelă. Încearcă!

Contact:

Str. Pandurilor, nr. 42

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial