(P) Gențile de damă, accesoriul perfect în funcție de stil

Orice femeie și-ar dori să aibă o cameră întreagă numai cu genți și alta numai cu pantofi. Geanta este cu siguranță cel mai important accesoriu pentru o femeie, motiv pentru care acestea ar vrea dacă ar putea să-și cumpere mereu câte o geantă nouă, chiar dacă mai au deja o mulțime acasă.

Iar dorința este explicată prin faptul că moda se schimbă de la un sezon la altul, apar noi modele de genți, iar uneori chiar și gusturile se mai schimbă, așa că gențile vechi s-ar putea să nu le mai fie pe plac.

De asemenea, alegerea unei genți nu este chiar o treabă simplă. Deși sunt o mulțime de modele pe piață, tocmai acest lucru face ca alegerea să fie una foarte dificilă. Nu orice geantă se potrivește la orice ținută, nu orice material este de calitate, nu orice formă se potrivește la orice siluetă, așa că ar trebui să faci alegerea cu grijă.

Dar, pentru a nu da greș atunci când îți cumperi genti dama îți vom oferi noi câteva sfaturi astfel încât să alegi geanta care ți se potrivește cel mai bine.

  1. Dimensiunile și forma genții

Poți alege cea mai la modă geantă, însă dacă aceasta nu se potrivește corpului tău, cu siguranță nu îți va sta foarte bine. Persoanele scunde ar trebui să aleagă genți de dimensiuni mai mici, iar cele înalte și slăbuțe ar trebui să aleagă gențile mari sau medii.

De asemenea, gențile largi se potrivesc la ținute casual, în timp ce modelele mai micuțe merg mai bine la o ținută elegantă.

Forma genții reprezintă un alt aspect căruia trebuie să îi acorzi atenție. Iar alegerea o faci tot în așa fel încât să se potrivească formei corpului tău. Mai exact, aceasta ar trebui să fie total opusă constituției tale. De exemplu, dacă ești înaltă și slabă, ar trebui să alegi o geantă cu formă rotunjită.

  1. Materialul genții

Un alt aspect foarte important pe care nu trebuie să îl ingori este materialul din care a fost realizată geanta pe care o cauți.

Acesta este important atât pentru rezistența genții în timp cât și pentru aspectul său. De regulă, alegerea o faci în funcție și de ținuta pe care urmează să o porți. La o rochie de seară poți opta pentru o geantă realizată din materiale rezistente, groase, în timp ce rochiile colorate se potrivesc mai bine alături de o geantă din material textil, de dimensiuni mari.

Pielea, care este și cel mai rezistent material, se potrivește la gențile pe care le vei purta la o ținută de seară.

Culorile le vei alege desigur tot în funcție de tendințe dar și de ținuta la care urmează să asortezi geanta.

  1. Stilul genții

Foarte important este să alegi o geantă care ți se potrivește cel mai bine. Dacă ești o femeie de afaceri care are deseori întâlniri în interes de serviciu, atunci ar trebui să alegi o geantă din piele de tip business, în timp ce dacă ai mereu o mulțime de lucruri pe care le porți în geantă, trebuie să optezi pentru o geantă voluminoasă.

În același timp, dacă nu ții prea multe lucruri în geantă, ci doar strictul esențial, atunci cu siguranță nu mai ai nevoie de o geantă foarte mare, ba chiar dimpotrivă.

Acestea fiind spuse, cu siguranță îți va fi mai ușor să faci alegerea potrivită și să găsești o geantă care să ți se potrivească perfect.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial