(P) Freza electrică pentru eliminarea perfectă a gelului

Puterea este cel mai important factor la alegerea unei freze electrice. O freză electrică profesională ar trebui să aibă o putere de cel puțin 30-40 de wați. Acest lucru îți va permite să efectuezi toate tipurile de lucrări, cum ar fi manichiură, pedichiură, îndepărtarea suprafeței plăcii unghiilor, gelul și unghiile artificiale. Înainte de toate aceasta este un dispozitiv puternic care este capabil să reziste chiar și la cele mai severe sarcini. Frezele electrice concepute pentru manichiură și pedichiură sunt mai puternice decât pilele electrice.  

Numărul de rotații pe minut

De obicei, freza electrică pentru unghii are o viteză de rotație care poate fi reglată în timpul funcționării. Dar ar trebui să fie de cel puțin 20.000 rpm pentru manipulări de bază, cum ar fi prelucrarea cuticulelor și a pielii cu rolele de unghii. 30.000 – 35.000 rpm este un indicator foarte bun, dar începătorii sunt sfătuiți să nu utilizeze produsul la viteza maxima, pentru a evita rănirea. Vei avea nevoie de viteză mare pentru a îndepărta gelul și biogelul de pe unghii.

Tip de prindere a capului frezei

Există freze mecanice, electrice și semi-automate. Principalul dezavantaj al frezei mecanice este că îți va lua mai mult timp să schimbi capurile frezei. Uneori, în timpul executării manichiurii, trebuie să le schimbi de până la 4-5 ori, ceea ce nu este foarte convenabil, mai ales atunci când un client te așteaptă. Dar pentru o manichiură la domiciliu – de ce nu? Schimbarea nu necesită rapiditate. Totuși freza electrică este cea mai convenabilă.

Prezența unui buton sau a unei pedale. Nu contează cu adevărat pentru muncă, dar este destul de convenabil când poți controla dispozitivul cu un buton sau pedală. Mâinile vor fi libere pentru alte lucrări, ceea ce va face procesul de manichiură mai rapid și mai ușor.

Greutatea mânerului

Freza electrică prezintă un motor în mâner și de obicei, în dispozitivele profesionale, greutatea se simte destul de bine în mână. Greutatea optimă a mânerului, convenabilă pentru lucru, este de aproximativ 200 g. Mai mult – mâna va obosi, iar dacă greutatea este prea mică – acest lucru înseamnă că dispozitivul nu are un motor foarte puternic.

Freza electrică profesională

Dispozitivele puternice și-au câștigat faima în rândul maeștrilor în manichiură ca dispozitive durabile, de înaltă calitate, rezistente la uzură pentru manichiură și pedichiură profesională. Puterea acestor dispozitive începe de la 64 W – un indicator excelent pentru acei maeștri care efectuează toate tipurile de muncă: îndepărtarea gelului și a biogelului, manichiura, pedichiura, unghii extinse și modelarea lor. Dispozitivele puternice sunt universale, iar modelele diferă de obicei numai în prezența sau absența unei pedale și a numărului de rotații pe minut. Aceste dispozitive profesionale electrice au un număr imens de avantaje și în primul rând, viteza de lucru și calitatea serviciilor. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial