(P) Fibrele pentru păr rar, solutia pentru un boost instant de incredere?

Încrederea de sine este una dintre cele mai importante calități și trebuie să știi cum să o dezvolți.

Modul în care arată și îți stă părul este un aspect important în tot acest context și poate avea efecte asupra modului în care te percepi, ajutând la creșterea încrederii în sine și la o imagine pozitivă despre tine.

În același timp, părul este precum o carte de vizită, reflectând foarte bine felul în care ne simțim în interior. Părul vorbește despre starea noastră de sănătate fizică și psihică, despre stilul de viață, regimul alimentar, oferindu-ne astfel indicii importante.

Căderea părului este una dintre cele mai frecvente probleme cu care tot mai multă lume se confruntă. Pornind de la nevoile pe care le au atât femeile cât și bărbații pentru a avea o podoabă capilară cât mai frumoasă și cu aspect sănătos, a apărut Toppik, un produs revoluționar ce vine în ajutorul tuturor celor care ajung să sufere de complexe din cauza felului în care arată părul.

Cu o experiență de peste 40 de ani și aproape 5 ani de existență pe piața din România,  brandul Toppik dezvoltat în SUA este astăzi alegerea a peste 10.000 de clienți din țară noastră, care au ajuns să se convingă de calitățile acestor fibre revoluționare pentru păr care maschează imperfecțiunile și ajută la creșterea încrederii de sine.

Fibrele pentru păr rar Toppik se aplică uşor şi rapid, scuturând flaconul deasupra zonelor cu probleme sau folosind aplicatorul de tip spray. În câteva secunde, mii de nanofibre de culoarea părului se vor amesteca și atașa de părul tău, rezultatul obţinut fiind echivalentul unui “implant” de păr instant, însă cu eforturi și costuri semnificativ mai mici.

Nanofibrele Toppik sunt un produs unisex, putând fi folosite atât de femei cât și de bărbați, recomandate de dermatologi din întreaga lume inclusiv celor care urmează tratamente pentru păr sau și-au făcut implant de păr și așteaptă încă apariția rezultatelor.

Când este recomandat Toppik pentru bărbați

Toppik nu are contraindicații, această soluție neinvazivă putând fi folosită în permanentă de către bărbații care își doresc să mascheze imperfecțiunile de la nivelul podoabei capilare. Fibrele de păr Toppik au întrebuințări în multe situații; astfel, produsul poate fi folosit pentru mascarea începutului de calviție, fie el si intr-un stadiu mai avansat, fie pentru finisări minore. De asemenea, sunt mulți clienți de sex masculin care aleg fibrele Toppik pentru finisarea și conturarea liniilor în zona bărbii sau pentru mascarea golurilor. Mulți bărbați care aleg tunsori creative, folosesc produsul pentru efect de gradient sau linii conturate.

Când este recomandat Toppik pentru femei

Toppik este un produs care poate fi folosit de femei indiferent de vârstă. Sunt multe femei tinere care optează să folosească Toppik ca și produs cosmetic pentru păr, pentru mascarea micilor imperfecțiuni. Odată cu înaintarea în vârstă, din cauza procesului natural de îmbătrânire, multe femei încep să se confrunte cu alopecie difuză sau cu păr din ce în ce mai rar, moment în care fibrele Toppik devin soluția ideală și rapidă pentru a rezolva această problemă. Perioada postpartum este de asemenea o etapă în care multor femei începe să le cadă părul și au nevoie de soluții simple și ușor de aplicat pentru a depăși această perioadă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial