(P) Fațete dentare – ce sunt și ce avantaje au?

(P)  Fațete dentare – ce sunt și ce avantaje au?

Fațetele dentare sunt construcții protetice care se cimentează pe suprafața vizibilă a dinților, în special a celor frontali. Cu ajutorul acestor fațete dentare, medicii stomatologi îți transformă dinții strâmbi, ciobiți sau colorați, într-un zâmbet perfect.

Fațetele dentare sunt realizate fie din porțelan, fie dintr-un material compozit. Sunt modelate și colorate pentru a imita aspectul natural al dinților. Ele pot fi administrate pe un singur dinte sau pe mai mulți dinți.

Care sunt avantajele fațetelor dentare?

1. Rezultate rapide

De obicei, această intervenție necesită două vizite la o clinică dentară, cum este Plazadent.ro. Una pentru a obține amprenta dinților și crearea fațetelor, iar cea de-a doua pentru procedura de aplicare.

2. Fațetele dentare au proprietăți asemănătoare cu ale smalțului natural

Fațetele nu sunt la fel ca dinții falși. În timp ce protezele, implanturile sau punțile pot înlocui dinții lipsă, fațetele îmbunătățesc în schimb aspectul dinților naturali. Aceasta înseamnă că dintele este încă prezent și spațiile dintre dinți sunt menținute. Practic, poți să folosești ața dentară, să te speli, să mănânci și să vorbești în mod natural.

Sunt suficient de tari și de puternice. Nu necesită întreținere specială și nu sensibilizează dinții. De regulă, nu se pigmentează în urma consumului de alimente care pătează (fructe de pădure, cafea, vin roșu). Fațetele dentare rămân albe pe toată perioada purtării lor. 

3. Acoperă golurile și ascunde aspectul neplăcut al dinților

Pe măsură ce timpul trece, vei observa că dinții tăi capătă un aspect mai puțin plăcut. Fațetele dentare corectează imediat aceste probleme, oferind acoperire acolo unde ai nevoie, netezind marginile aspre. În plus, există studii care arată că oamenii care se confruntă cu probleme dentare evită contactul direct cu ceilalți deoarece se simt stânjeniți. Dacă te regăsești printre acești oameni, ar fi cazul să apelezi la o clinică dentară.

4. Dinți mai albi

Odată, ce ai ales să-ți aplici fațete dentare, vei constata că pe lângă aspectul natural, ele îți vor oferi și un zâmbet alb. Vei avea o dantură frumoasă, fără să fii nevoit să te preocupi de un eventual disconfort în timpul meselor sau în timpul vorbirii. 

5. Mai mult volum

Pe măsură ce îmbătrânești, dinții, împreună cu pielea din jurul buzelor, își pierd volumul. Acest lucru face ca gura să pară mai strânsă și zâmbetul ușor liniar. Majoritatea fațetelor dentare sunt foarte subțiri – semnificativ mai mici decât lățimea unei unghii. Cu toate acestea, dacă preferi să adaugi un anumit volum zâmbetului tău, ele pot fi personalizate restabilind suportul dentar pentru buze, oferindu-ți un aspect mai tânăr.

Stomatologia cosmetică este un domeniu interesant și plin de satisfacții. Iar o clinică dentară in București cum e Plaza Dent are o vastă experiență în protetică, ținând cont de echilibrul sănătos al mușcăturii și al zâmbetului.  Echipa Plaza Dent îți va oferi rezultatele mult așteptate și ocazia de a zâmbi din nou fără să te mai simți stânjenit de aspectul dinților tăi.

În schimb, pe site-ul clinicii vei găsi zilnic oferte de preț avantajoase.Tot ce trebuie să faci este să suni la numerele de telefon  0722.163303 sau 021.4130015 pentru a cere mai multe informații. 

Fatețele dentare reprezinta soluția cea mai rapida de a obține si păstra un zâmbet estetic și alb, pe termen lung.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial