(P) Extensiile din păr natural, soluția ideală pentru un păr bogat și fermecător!

Atunci când dorești să-ți înfrumusețezi părul, poți opta pentru folosirea unor extensii de calitate. Cele mai bune sunt extensiile de păr natural virgin, un păr asupra căruia nu s-a intervenit în niciun fel. Aceste tipuri de extensii păstrează intactă cuticula protectoare a firului și conferă aspectul natural și strălucitor al părului.

Extensiile naturale sunt concepute manual de experți școliți în această îndeletnicire, care primesc șuvițele de la colectori autorizați. Cel mai bun păr natural provine din Rusia și din Kazahstan. S-a constatat că acest tip de păr este mătăsos, versatil, prezintă o paletă de culori deschise și provine de la femei cu o dietă simplă și sănătoasă, bogată din punct de vedere nutrițional. Atunci când vrei să-ți îmbogățești podoaba capilară, extensiile naturale reprezintă cea mai bună soluție. 

Beneficiază de cele mai calitative extensii de păr natural, de la cei mai buni profesioniști!

Fabricarea extensiilor din păr natural nu este un lucru ușor. Este nevoie de ani de exercițiu, de talent și răbdare pentru a crea produse durabile și de calitate. Pentru a ajunge să fie comercializate, extensiile naturale, trebuie să treacă prin mai multe controale de calitate și să obțină certificarea necesară, care le atestă originea și calitatea. Extensiile 100% naturale păstrează cuticula protectoare a firelor de păr și calitățile naturale ale firelor de păr.

Extensiile sunt folosite de mult timp datorită efectului de volum și lungime pe care îl oferă părului. Dacă dorești să ai un păr fermecător și bogat poți opta pentru extensii din păr natural, concepute cu migală, fiecare dintre acestea provenind de la un singur donator. Aceste tipuri de extensii se pot spăla ușor, se pot vopsi, însă este nevoie de mâna profesională a unui hair-stylist pentru a fi atașate corespunzător, în funcție de nevoile fiecărui client. Extensiile din păr natural prezintă câteva avantaje în plus față de cele sintetice:

 • Durată de viață mai lungă
 • Evitarea alergiilor și degradarea părului propriu
 • Aspect omogen, de păr natural
 • Mascarea părului degradat
 • Conferă lungime și volum părului
 • Rezistă la diferite tratamente de întreținere

Toate aceste beneficii creează un efect durabil și impresionant. Părul tău va avea un aspect natural, așa cum ai visat. Fiecare femeie are însă tipul propriu de păr, astfel încât extensiile se pot atașa în funcție de preferințele și particularitățile speciale ale firului de păr.

Principalele moduri de atașare ale extensiilor din păr natural

Există mai multe metode prin care extensiile se atașează de păr. Un lucru important de menționat este că aceste extensii trebuie plasate cu ajutorul unui stilist profesionist. Ele nu trebuie să jeneze în niciun fel, și trebuie îngrijite după ce sunt aplicate. Cele mai cunoscute metode de aplicare a extensiilor sunt:

– Extensii Tape on, sau tape in – acestea se montează cu ajutorul unor benzi adezive transparente, duble. Sunt ușor aplicabile, pot fi răspândite pe o suprafață mare a capului și pot rezista până la șase săptămâni. Pot fi refolosite după ce se îndepărtează benzile vechi și se aplică altele noi. 

– Micro-ring – se aplică prin croșetarea unei șuvițe din extensie cu una din părul natural, cu ajutorul unui ac și al unei bucle de silicon, extensiile fiind prinse într-un inel. Inelul se strânge apoi cu ajutorul unui clește special. Extensiile astfel prinse se pot spăla ușor, sunt reutilizabile și pot dura până la trei luni.

– Extensii cusute – în acest caz este creată o împletitură orizontală a părului clientei, apoi se coase extensia cu ajutorul unui ac și a unui fir de bumbac. Se recomandă de obicei femeilor cu firele mai groase de păr. Extensiile rezistă până la trei luni dacă sunt îngrijite corespunzător.

– Extensii cu cheratină – Spre deosebire de celelalte tehnici de aplicare, în cazul de față se folosește fuziunea la cald. Extensiile prezintă o capsulă de cheratină care protejează părul în momentul atașării șuviței cu instrumentul de încălzire. Sunt cele mai rezistente extensii naturale, ce pot ține până la șase luni, dacă sunt corect îngrijite.

Alege calitatea și profesionalismul atunci când dorești să ai un păr lung și frumos!

Pe www.ashahair.ro poți alege extensii din păr natural 100%. Acestea sunt asamblate manual de către o echipă de peruchieri cu experiență iar șuvițele sunt provenite de la donatori din Kazahstan și din Rusia. Fiecare produs prezintă un certificat de calitate și este testat înainte de comercializare prin următoarele proceduri:

 • Test de igienă
 • Verificarea prezenței cuticulei
 • Eliminarea firelor scurte
 • Decolorare și vopsire (în funcție de cerințe)
 • Uscarea părului în condiții potrivite

Aplicarea extensiilor se poate realiza în saloane partenere, unde stiliștii garantează un rezultat pe măsura așteptărilor. Te vei bucura astfel de o impresionantă podoabă capilară, cu extensiile naturale oferite de Asha Hair.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial