(P) Epilarea definitivă cu laser versus epilarea IPL. Tu știi care este varianta optimă pentru tine?

Toți știm cât de neplăcută este o epilare normală. Doare, este ineficientă pe termen lung, este incomodă și trebuie să o repeți o dată la cel mult două săptămâni. De aceea, procedurile de epilare definitivă au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani.

Te-ai gândit însă care este diferența între epilarea definitivă cu laser și cea cu IPL (lumina intens pulsantă)? Sau te-ai întrebat de ce unele clinici maschează IPL drept epilare cu laser?

Ambele sunt tratamente de epilare pe bază de lumină și sunt adesea confundate între ele. Există însă diferențe notabile între cele două, pornind de la numărul de ședințe necesare pentru atingerea rezultatelor (10-14 IPL vs 6-8 laser), prețul/ zonă/ ședință (net în favoarea IPL), indicațiile ante- și post-procedurale privind expunerea la soare, gradul de disconfort sau riscul de iritație locală.

Principala deosebire și cea mai importantă, a cărei cunoaștere te poate salva de leziuni ireparabile ale pielii și obligatoriu de luat în calcul atunci când te hotărăști ce tratament să urmezi – este sursa de lumină utilizată de fiecare din cele două procedee estestice. 

IPL utilizează un spectru larg de lungimi de unda ale luminii vizibile care funcționează mai mult ca fasciculul de la o torță, acoperind zone largi ale pielii. Epilarea cu laser utilizează tehnologia laser dioda, care vizează zone specifice, mici, controlate ale pielii, reducând semnificativ riscul de deteriorare a pielii grație focalizării fasciculului de lumină.

Așa că, deși ambele sunt proceduri de îndepărtare a părului nedorit pe termen lung, și funcționează în moduri similare, ele sunt, de fapt, două tehnologii complet separate. 

Epilarea definitivă este mai ușoara cu laser dioda

Tratamentele pentru îndepartarea părului cu laser sunt mai concentrate, astfel încât rezultatele pe termen lung sunt mai eficiente decât în cazul IPL. Natura laserului este că poate focaliza lumina mai adânc în porii pielii, apropiindu-se pentru a trata foliculul și pentru a preveni creșterea părului. Natura specifică înseamnă, de asemenea, ca nuanțele mai întunecate ale pielii pot fi tratate în siguranță, deoarece mai puțină piele este expusă la lumină, reducând riscul de deteriorare. Datorită puterii laserului, pot fi necesare mai puține tratamente, ceea ce face ca epilarea cu laser să fie mai rentabilă pe termen lung. 

Epilarea definitiva cu laser dioda este cea mai eficientă procedură de epilare de pe piață, care elimină în mod rapid părul nedorit. 

Echipamentul Elysion Pro, tratament avansat de epilare laser în România

ALTO Studio Bucuresti, îți pune la dispoziție un program complet de epilare cu laser, efectuat cu echipamentul Elysion Pro, unul din cele mai avansate tratamente de epilare laser din România.

Laserul dioda Elysion Pro distruge rădăcinile firelor de păr prin intermediul energiei laser, care poate fi țintită cu o precizie excepțională. Această rază laser este perceptibilă atât în infraroșu, cât și într-un spectru vizibil, și este folosit pentru a acționa exclusiv asupra melaninei și foliculilor din piele.

Niciun alt țesut din împrejurimi nu este afectat de energia termică a laserului. În urma tratamentului, firul de păr din cadrul fiecărui folicul este distrus. Atâta timp cât firul de păr se află în stadiul potrivit (anagen), acesta va fi eliminat, deci în principiu este nevoie de două sau trei ședințe pentru a asigura eliminarea tuturor firelor nedorite.

Epilare definitivă pentru EA

Epilarea definitivă răspunde exigențelor estetice contemporane, iar tehnologia Elysion Pro cu diodă laser asigură rezultate rapide, iar sesiunile de epilare definitivă se pot realiza în orice anotimp, chiar și vara. Vârful cu safir menține o temperatură scăzută, pentru confort maxim pe parcursul terapiei.

Sunt necesare 6-8 ședințe/zonă, în funcție de particularități, cu o frecvență de 1 ședință la 6 – 8 săptămâni.

Înainte

După epilarea cu dioda Elysion Pro


Epilare definitivă pentru EL

Din rațiuni de igienă sau estetice, epilarea definitivă a devenit din ce în ce mai populară în rândul bărbaților. Deși pilozitatea este de multe ori bogată, epilarea se face în confort deplin, fără senzație de căldură sau durere. Nu există timpi de recuperare după sesiune, trebuie doar evitată expunerea la soare în următoarele 48h.

Sunt necesare 6-8 ședințe/zonă, în funcție de particularități, cu o frecvență de 1 ședință la 6 – 8 săptămâni.

Înainte

După epilarea cu diodă Elysion Pro

Rezultate garantate în urma tratamentului efectuat cu echipamentul Elysion Pro la ALTO Studio :

  • Zero durere sau usturime;
  • Îndepărtarea părului nedorit în proporție de 70% la fiecare sesiune, pentru firele în stadiu anagen;
  • Îndepărtează riscul apariției foliculitei;
  • Fara iritație, fără timp de recuperare.

Centru de estetică de tip boutique, ALTO Studio Bucuresti este specializat în terapii avansate de remodelare corporală, estetică facială și epilare definitivă, și funcționează într-o locație distinsă, într-o zonă rafinată și ușor accesibila a Bucureștiului, într-un ambient luxos dotat cu tehnologiile cele mai eficiente astazi și o echipă pregatită să înțeleagă și să răspundă nevoilor și exigențelor tale.

Experiența ALTO este una ghidată atent de Beauty Manager, care integrează informațiile obținute despre tine în cadrul sesiunii inițiale de diagnoză într-un plan terapeutic complet, urmărind permanent rezultatele prin evaluări periodice și coordonând echipa de terapeuți pentru a remodela și – în final – a întreține versiunea ta redefinită. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial