(P) Descoperă dermatocosmeticele de lux Infinitum, noua gamă de produse Aviva Cosmetics

Frumusețe fără vârstă, creată de experți din inima Transilvaniei. Compania Aviva Cosmetics lansează patru produse dermatocosmetice, sub brandul de lux Infinitum. Acestea sunt rezultatul a peste patru ani de cercetare și testare la nivel internațional, consultanță și producție în domeniul cosmetic, în special la nivelul sectorului dedicat produselor anti-îmbătrânire.Produsele vin ca un răspuns la necesitățile de la nivel mondial, având la bază cercetarea complexă în dezvoltarea unor formulări dermatocosmetice care să conțină ingrediente active de tip regenerant, hidratant și anti-ageing, pentru menținerea sănătății pielii și prevenirea îmbătrânirii.

Tehnologia folosită pentru gama de lux Infinitum este reprezentată de îmbunătățirea unei formulări cosmetice anti-îmbătrânire (Anti-Ageing Light Day Cream), elaborată în teza de doctorat a cercetătoarei Anca Maria Juncan, intitulată „Analiza unor antioxidanți utilizați în cosmetică prin metode cromatografice/ Analysis of some Antioxidants used in Cosmetics by Chromatographic Methods' și dezvoltată într-un produs accesibil pe piața cosmetică autohtonă.

„Cercetând piața de desfacere autohtonă, am constatat că există o gamă largă și variată de unde consumatorii pot alege. Totuși, din cele observate în urma efectuării studiului de piață, nu am identificat producători care să aibă o gamă complementară de produse pentru îngrijirea pielii xerotice/ten uscat. Femeile în special, dar în ultima perioadă și bărbații, oferă o atenție sporită îngrijirii personale și aspectului tenului, dorind să fie infinit de tineri și frumoși. De aceea, în produsele noastre vor regăsi ingredientele care le vor dezvălui personalitatea, care adaugă lumină, culoare și contrast frumuseții naturale.' a declarat Cristina Lupu, manager.

Produsele au fost lansate la începutul lunii iunie ca un răspuns la necesitățile consumatorilor și iată care sunt principalele beneficii ale fiecăruia:

Anti-Ageing Cleansing Emulsion: demachiantul a fost creat special pentru îndepărtarea impurităților și a machiajului, conținând ingrediente naturale active, contribuind astfel la o bună emoliere și hidratare. Acesta redă în timp scurt fermitatea tegumentului. Ca și componente principale, dispune de acid hialuronic cu masă moleculară mică (20-50 KDa) și complexul activ anti-ageing cu Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut).

Cellular Regeneration Cream: crema dispune de un complex de ceruri naturale, bazate pe ceară Jojoba, Mimosa și Floarea Soarelui, fiind ideală pentru tenurile sensibile, xerotice, cu tendințe accentuate de deshidratare. Principalii compuși sunt acidul hialuronic cu masă moleculară medie (100-300 KDa), complexul activ anti-ageing cu Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) și micro capsulele cu Vitamina E și F.

Golden Elixir Anti-Ageing Cream: este o cremă de zi anti-ageing cu particule de aur-22K, elementul prețios al primei game de produse dermatocosmetice Infinitum. Nanoparticulele de aur permit transferul mai rapid al substanțelor hidratante și regenerante în piele, contribuind la reducerea ridurilor și liniilor fine, netezirea micro-reliefului tegumentului și stimulării micro circulației sangvine. Crema are și protecție SPF 15.

Deep Wrinkles Anti-Ageing Serum: este un ser anti-ageing concentrat, care conține un set complet de ingrediente, menit să creeze un efect de regenerare imediat. În doar o lună, utilizat cu regularitate, produsul are efectele de întinerire ale tratamentelor faciale profesionale, la cele mai înalte standarde.

Infinitum aduce în valoare femeile care se respectă, sunt puternice, optimiste și reușesc întotdeauna să găsească un echilibru între viața personală și cea profesională. Pentru a afla mai multe despre gama de dermatocosmetice Infinitum, accesați site-ul acestora: https://infinitumcosmetics.ro sunt create pentru femei ca tine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial