(P) De ce utilizează playerii coduri de trişat de la Call of Duty Warzone? Ce avantaje le asigura în joc?

(P) De ce utilizează playerii coduri de trişat de la Call of Duty Warzone? Ce avantaje le asigura în joc?

Pentru jucătorii care aleg să folosească coduri de trişat în jocuri precum Call of Duty, decizia este motivată de faptul că aceştia au şi o serie de avantaje considerabile pentru care investesc timp şi bani în încercarea de a găsi cele mai bune astfel de cheaturi.

Chiar dacă Activision are o politică foarte strictă în ceea ce priveşte aceste cheaturi şi utilizarea lor este practic interzisă, mai mulţi programatori cu experienţa au reuşit să facă astfel încât cheaturile şi hackurile pentru Warzone să rămână nedetectate.

Cele mai importante avantaje ale cheaturilor Call of Duty Warzone

RivalCheats vorbeşte despre mai multe avantaje pe care cheaturile le oferă în jocuri, oferind informaţii importante în acest sens:

  • posibilitatea de a trage de la distanţa: Unul dintre cele mai cunoscute cheaturi pentru Call of Duty Warzone este Aimbot. Aimbotul este cel care îmbunătăţeşte foarte mult modul de a ţinti şi astfel playerii pot nimeri mai uşor în zonele sensibile şi chiar pot trage bine din prima. Avantajul este că adversarul va fi nimerit cu siguranţă chiar şi atunci când se mişcă. Aimbotul garantează precizie 100%, reduce efectul de recul, blochează ţinta şi reduce risipă de gloanţe. În plus, produce daune sporite tuturor tintelor vizate;
  • vederea prin pereţi cu Wallhack: Wallhack este de asemenea unul dintre cele mai folosite Warzone cheats. Pentru că este cel care permite jucătorilor să vadă prin pereţi şi prin alte obiecte solide care ar bloca vederea în mod normal, jucătorul poate să vadă mai uşor pe unde sunt inamicii, dar şi ce se află înăuntru clădirilor. De asemenea, acest hack este extrem de util şi pentru loot, deoarece playerii vor putea şti dacă o anumită clădire merită sau nu atenţia. Dacă este goală, nu are sens să mai intre la loot şi să verifice interiorul;
  • localizarea inamicilor pe teren cu ESP. Un alt avantaj pe care cheaturile îl au este localizarea inamicilor pe teren utilizând ESP. Acest hack este unul dintre cele mai bune instrumente pentru că permite jucătorilor să cunoască poziţia inamicilor şi mişcările lor. Faptul că pot fi cunoscute mişcările celorlalţi jucători în orice moment şi că pot fi localizaţi explozivii şi armele oferă un avantaj considerabil în Warzone.
  • cheaturile nu sunt detectate: Cheaturile făcute bine nu sunt detectate, chiar dacă Activision şi-ar dori eliminarea lor complet. În realitate însă, mai mulţi specialişti lucrează la crearea acestor cheaturi se asigura că modifica toate programele ori de câte ori se modifica jocul astfel încât să rămână nedetectabile. Acest lucru implica o activitate intensă de research, dar şi de programare pentru a menţine mereu cheaturile nedetectate;
  • cheaturile sunt actualizate: De fiecare dată când sunt publicate patch-uri şi update-uri, se updateaza şi cheaturile astfel încât să se potrivească perfect cu nouă realitate din jocuri. De asemenea şi această activitate implica faptul că echipa din spatele acestor cheats este mereu atentă şi în alertă pentru a se plia pe cele mai noi modificări.

Toate aceste motive au făcut ca cheaturile şi hackurile să fie utilizate de numeroşi playeri care se simt în siguranţă atunci când folosesc astfel de coduri din surse de încredere pentru că nu vor fi detectaţi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial