(P) De ce să îți trimiți angajații la cursuri de limba engleză ilsc.ro?

Angajații unei companii cu o acoperire internațională trebuie să interacționeze zilnic cu alți angajați, din diferite țări, care, cel mai probabil, nu vorbesc aceeași limbă cu a lor. În aceste condiții, este evident că instruirea lingvistică poate contribui la fluidizarea comunicării și întăririi relațiilor dintre companii. Dar cum poți face ca această instruire să se implementeze cu succes în compania ta și, mai important, ar trebui ca această formare să fie obligatorie?

Astăzi, cu extinderea relațiilor comerciale și a serviciilor pe plan internațional, putem spune că fiecare afacere trebuie să lucreze la nivel global într-o mai mică sau mai mare măsură. Prin urmare, organizațiile și companiile care promovează instruirea lingvistică în rândul angajaților au în mod clar un avantaj față de cele care nu o fac. Și atenție, nu este vorba doar de încurajarea angajaților tăi să se înscrie la un program de instruire lingvistică! Cea mai bună soluție este să oferi resurse pentru instruirea lingvistică în cadrul companiei pentru acei angajați care nu vorbesc deja o limbă de circulație internațională. Vorbim, în special, despre limba engleză. Așa că, îți putem recomanda cursuri de limba engleza ilsc.ro. Sunt cursuri disponibile inclusiv online pentru adulți, copii și companii. Aici sunt predate cursuri pentru începători, dar și pentru cei care doresc să se perfecționeze. Și totuși, de ce să implementezi instruirea lingvistică la locul de muncă?

Instruirea lingvistică crește veniturile din afaceri

Instruirea lingvistică nu numai că oferă o rentabilitate excelentă pentru companii, dar oferă și fiecărui angajat posibilitatea de a-și dezvoltă abilitățile la locul de muncă. Toate sondajele efectuate până în prezent au arătat că companiile care oferă direct instruire lingvistică angajaților lor experimentează o creștere a veniturilor. Acest aspect este cu atât mai importantă în lumea de astăzi, în care negocierile și contractele se desfășoară frecvent în mai multe limbi. Deoarece o mare majoritate a companiilor vor trebui să comunice în cel puțin două limbi, oferirea formării lingvistice angajaților tăi nu mai este doar benefică, ci devine o obligație dacă dorești să garantezi evoluția companiei. În timp ce toate companiile au acum nevoie de angajați care vorbesc mai multe limbi, a nu oferi instruire în cadrul organizației înseamnă să faci un pas spre eșec în comparație cu concurenții tăi care fac deja acest lucru.

Numai calitatea comunicării poate decide succesul sau eșecul unei afaceri !

Comunicarea este esențială pentru o afacere. Angajații ce se află în contact permanent sau ocazional cu clienții potențiali sau clienții vechi sunt reprezentanții direcți ai unei companii în ansamblu. Prin urmare, o comunicare deficitară poate da o impresie foarte proastă asupra companiei și poate crea dificultăți în negocieri sau în încheierea unor noi contracte.

În documentele oficiale, erorile, chiar și cele foarte mici, pot avea consecințe grave, iar diferențele culturale joacă un rol important în interpretare. Aceste tipuri de incidente sunt în mod evident esențiale pentru companiile internaționale care se ocupă zilnic de cazuri ce pot fi considerate sensibile, precum firme de avocatură, organizații pentru drepturile omului sau guverne. Dar ce zici de alte companii? Riscurile sunt inițial mai puțin ușor de identificat, dar consecințele lor sunt la fel de periculoase. Neînțelegerile pot duce la decizii proaste, ceea ce va duce la venituri mai mici, care îți pot pune rapid afacerea în pericol.

Un nivel scăzut în limba engleză nu mai este acceptabil

Cea mai răspândită limbă în negocierile internaționale este încă engleză și probabil va fi pentru mult timp, iar companiile ai căror angajați nu stăpânesc pe deplin această limbă pot avea de suferit. Și asta atât pentru schimburile de afaceri interne, cât și externe.

Crearea unei culturi corporative în jurul unei limbi comune este deosebit de importantă pentru organizațiile europene unde multe naționalități se reunesc. Va fi obișnuit să întâlnești situații în care doi angajați a căror limbă maternă nu este engleza, vor trebui să o folosească pentru a putea comunica. Unele organizații și companii folosesc teste lingvistice pentru a valida faptul că angajații nou-recrutați au abilitățile de a face față acestor tipuri de provocări. Testele permit, de asemenea, să înțeleagă care sunt limitările angajaților și să identifice situațiile în care instruirea lingvistică va fi necesară.

Așadar, nu există nicio îndoială: cunoștințele lingvistice bune au un impact pozitiv asupra veniturilor unei companii. Indiferent dacă alegi să faci instruirea lingvistică obligatorie sau, pur și simplu, opțională pentru angajații companiei tale, vei vedea diferența. Abilitățile lingvistice mai bune îți fac afacerea mai credibilă și mai profesională. Ceea ce, în cele din urmă, îti va permite, pe termen scurt, mediu și lung să obții profituri mai bune și afacerea ta va prosperă vizibil.

A oferi angajaților tăi oportunitatea de a învăța o limba străină și de a-și spori cunoștințele lingvistice, le va permite să comunice mai profesional atât în interior, cât și în afara companiei.

Astăzi, cunoștințele lingvistice nu mai sunt doar o opțiune, ci o cerință fundamentală pentru că o afacere să se dezvolte în economia globală. Pentru a rămâne competitiv, este esențial să te ocupi temeinic de instruirea angajaților în ceea ce privește limbile străine utilizate în cadrul companiei. O bună cunoaștere a acestor limbi va îmbunătăți, de asemenea, abilitățile interpersonale ale angajaților tăi.

De ce să alegi cursurile de engleză de la ILSC?

Pentru că experții de aici pot asigura faptul că angajații tăi, în urmă cursurilor de engleză, vor comunica bine atât în cadrul companiei, cât și în exterior, pentru că știu că această comunicare este fundamentală pentru îndeplinirea cu succes a misiunilor companiei.

Sunt capabili să predea angajaților companiei tale cunoștințe lingvistice care te vor ajută să operezi mai eficient în această economie mondială rapidă.

Echipa ILSC îți poate oferi programe de instruire extrem de practice, personalizate, care satisfac perfect nevoile angajaților și companiei tale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial