(P) De ce să alegi blănuri naturale pentru sezonul rece?

(P) De ce să alegi blănuri naturale pentru sezonul rece?

Știi cum se spune: Femeile trebuie iubite, nu înțelese'- acesta a fost citatul care ne-a inspirat atunci când ne-am hotărât să vorbim despre frumusețea blănurilor naturale. Suave și pline de eleganță, minunățiile de lux sunt cele care te fac să îndrăgești din plin sezonul rece. 

Doamnelor și domnișoarelor le place să fie admirate, complimentate și da, iubite datorită aspectului fizic care se remarcă printr-o atenție deosebită.  Iarna moda nu îngheață, ci atunci este momentul lor de glorie pentru că ies la lumină faimoasele  blănuri de damă de la Vesa

Te invităm să întâmpini temperaturile reci în stil mare și cu un outfit superb care îți oferă rafinament și originalitate. Sezonul acesta în vogă este blana bleu denim pe care o găsești online și la firma A&A Vesa, însă nici nuanțele deschise nu sunt deloc  de ocolit.

Beneficiile blănurilor naturale de damă

Luxul este cel mai bine vazut într-o blană naturală care este prelucrată manual, extrem de versatilă și arată foarte bine și purtată cu o rochie elegantă. Atât de călduroase și plăcute sunt încât nu mai dorești să te dezlipești de finețea acestora. În prezent femeia modernă caută confort și utilitate, avantaj pentru care blănurile naturale îmbină perfect cele două dorințe ale acesteia. Absolut toate produsele sunt comercializate și realizate din blană 100% naturală care este atent selectată. În luna noiembrie este momentul ideal să îți creezi o ținută casual pentru o imagine feminină,  dar și pentru un aer relaxant. 

Tipuri de blănuri naturale pe care le poți purta cu brio

Gama de blănuri naturale oferite de firma A&A este una diversă din care poți alege tipul de blană.  Pe site-ul online Vesa găsești modele de lux realizate din blană de miel, nurcă, vulpe sau raton.  Blana de vulpe  a fost folosită din cele mai vechi timpuri pentru confecționarea unor haine deosebite care, pur și simplu, impuneau respect, dar care și atrăgeau privirea. Blana are o densitate mare datorită firelor sale lungi și îți oferă un confort termic pe timpul iernii. Modelele sunt unice și fiecare dintre ele se remarcă printr-un aspect deosebit.  Înainte de a fi promovate pe piață, designerii testează mereu combinații ideale și mai apoi revin cu un model spectaculos care îmbină armonios materialele cu diverse accesorii.

3 motive pentru care merită să alegi blănurile de damă de la Vesa

Nu orice blană are puterea să își păstreze strălucirea sezoane la rând. Blănurile naturale care aparțin firmei A&A Vesa sunt alese în special pentru frumusețea, calitatea și autenticitatea materialelor. Echipa responsabilă de aceste măiestrii pufoase lucrează cu migală și pasiune pentru a oferi iubitoarelor de modă articole desăvârșite. Mai mult, animalele care sunt pe cale de dispariție sunt protejate tocmai pentru ca rasa lor să fie păstrată.  Adevăratele blănuri de lux sunt confecționate de Vesa, brandul românesc care din 1994 și-a început activitatea, iar prețurile lor sunt de producător.

Ei bine, te-am convins să îți îndrepți atenția spre un model de blană naturală cu care să ieși din zona de confort? Vizitează site-ul Vesa și cumpără orice model care îți este pe placul inimii!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial