(P) De ce este bine să alegi un DJ pentru o petrecere privată

(P) De ce este bine să alegi un DJ pentru o petrecere privată

Sezonul estival este marcat de mult așteptatele petreceri peste petreceri. Toată lumea este încântată, începând de la protagoniștii petrecerilor și până la persoanele care se ocupă cu reușita acestora. Printre care și Dj-ii. Până în urmă cu câțiva ani, acest termen era cel mai des auzit în discotecile râvnite sau cluburile de azi. Muzica era la maxim, pupitrul îi aparținea, iar lumea se simțea bine. Astăzi însă, acest termen începe să fie din ce în ce mai des întâlnit și la diverse evenimente. Până la urmă, un Dj nu este doar persoana care pune muzică de club. Este persoana care știe să pună muzică la orice eveniment. Iar un profesionist care să poată presta servicii la evenimente private trebuie să aibă cunoștință despre muzica potrivită la fiecare eveniment, să-și cunoască publicul, pentru a se putea plia după acesta, dar și să aibă echipament de cea mai bună calitate.

De multe ori, un DJ este însoțit și de un MC, adică persoana care preia microfonul și începe să creeze atmosfera care se dorește a fi la evenimentul respectiv. Chit că vorbim despre o nuntă sau un botez, DJ-ii au început să fie din ce în ce mai renumiți, și ei pentru asta trăiesc.

Am început să îi vedem la banchete, majorate, nunți, botezuri, aniversări și tot felul de alte petreceri. Aceștia au devenit foarte renumiți deoarece, comparativ cu o formație, au un playlist cu muzică mai extins, nu sunt la fel de scumpi și te pot distra la fel de bine, indiferent că este o nuntă în aer liber la Buftea Events sau într-un restaurant în care se serbează o zi onomastică.

Ce-i drept, o astfel de opțiune nu are cum să fie decât perfectă pentru viitoarea ta petrecere. Vei putea dansa pe orice melodie îți dorești, poți face karaoke sau poți cere mult mai ușor să asculți o melodie, întrucât Dj-ul o are cel mai probabil în playlist sau dacă nu, o va descărca în cel mai scurt timp, fără să fie nevoie să învețe arcodurile la orgă sau vioară. Parcă „Meneaito' și „Macarena' sună deja mai bine, nu?

Pe lângă asta, varianta aceasta va fi în primul rând mai ieftină pentru tine, deoarece Dj-ii nu cântă muzică live, doar vor alege atent muzica pe care tu și invitații tăi să o ascultați și pe care să vă distrați. De asemenea, nu va trebui să închiriezi un spațiu prea mare pentru nuntă sau petrecere, deoarece, echipamentul unui DJ nu este foarte voluminos. Acesta își va aduce un pupitru pe care să își așeze consola și laptopul, boxele și unele avantaje extra pentru tine, la alegere (ex. lumini, mașină de fum).

Cu toate acestea, nu trebuie să excluzi nici varianta angajării unei formații pentru evenimente, întrucât aceștia, asemeni Dj-ilor, prestează o muncă la fel de istovitoare. Membrii unei formații, indiferent de tipul acesteia, te vor încânta cu muzică live, pentru toată noaptea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Advertorial