(P) De ce e o idee bună să cumperi acum haine din blană naturală?

Hainele de blană naturală au fost dintotdeauna la modă, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care femeile iubesc aceste piese vestimentare. Un alt motiv pentru care femeile preferă haine de blană naturală în detrimentul blănurilor artificiale este aspectul.

Blana naturală are o strălucire aparte, oferind un aer luxuriant. Într-adevăr, presupune o investiție financiară cu mult mai mare, dar este incontestabil faptul că achiziționarea unei blănuri naturale este cea mai bună alegere pe care o femeie o poate face atunci când își dorește un outfit extravagant și rafinat. La Vesa, un magazin online de producător de blană naturală, prețurile sunt mai avantajoase. Lipsa intermediarilor în procesul de vânzare-cumpărare reprezintă un atuu al brandului.

Avantajele unor haine de blană

Dacă nu te-ai convins până în prezent de ce merită să cumperi o haină de blană naturală, iată câteva aspecte care îți pot schimba percepția:

SUNT REZISTENTE ȘI CĂLDUROASE

Calitatea blănii nu poate fi egalată de niciun alt material. Rezistența și căldura pe care o menține reprezintă doar două dintre avantaje. O piesă vestimentară din blană naturală este mai rezistentă decât orice imitație. Blana naturală rezistă ani la rând fără să își modifice aspectul. Mai mult de atât, îngrijirea corespunzătoare a acesteia îi prelungește durata de viață încă cu câțiva ani.

POT FI INCLUSE ÎN DIVERSE STILURI VESTIMENTARE

Până în urmă cu câțiva ani, hainele din blană naturală erau purtate doar în stilul clasic, asortate cu alte piese elegante. Între timp, blănurile au fost introduse și în alte tipuri de ținute. Casual, street ori smart, în funcție de natura evenimentului, sunt cele mai populare alegeri în rândul femeilor tinere.

SUNT ECO FRIENDLY

Blana naturală este foarte prietenoasă cu mediul înconjurător. Însă, același lucru nu îl putem spune despre hainele din material sintetic, care se degradează foarte repede și vin aruncate la gunoi. O haină din blană naturală, pe lângă faptul că este foarte rezistentă, poate fi recondiționată și transmisă din generație în generație.

Cum se întrețin hainele din blană naturală?

Hainele de blană sunt destul de ușor de întreținut. Iată câteva ponturi:

  • se păstrează pe umerașe, în locuri ferite de căldură și umiditate

  • se pot introduce în saci din bumbac pentru protecție sporită

  • petele ușoare se curăță prin mișcări fine cu ajutorul unei lavete umede

  • nu se introduc niciodată în mașina automată

  • în cazul petelor dificile, se recomandă centrele de curătare specializate

  • nu se folosesc soluții de curățare sau detergenți care pot afecta firele de blană.

Unde găsești haine din blană naturală?

Vesa confecționează vestimentație din materiale naturale de cea mai bună calitate. Experiența acumulată în cei peste 20 ani de activitate se reflectă în calitatea confecțiilor, în unicitatea modelelor și în pasiunea cu care se lucrează orice articol.

Alege orice model din gama de haine din blană de la Vesa și bucură-te mulți ani de o piesă de invidiat. Modelele se găsesc exclusiv în România. Poți face achiziția fie din magazinul online, fie din unul dintre cele patru magazine fizice din țară.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial