(P) Cum se aplica si cum se intretine oja semipermanenta – produse profesionale de la Nolia Shop

(P) Cum se aplica si cum se intretine oja semipermanenta – produse profesionale de la Nolia Shop

Este cunoscut faptul ca unghiile sunt ca o carte de vizita a oricarei femei. Pentru a reflecta o imagine demna de invidiat este necesara orientarea unei atentii speciale care sa vizeze ingrijirea si intretinerea acestora. 

De cele mai multe ori este aleasa optiunea aplicarii unei oje simple, intocmai pentru ca se poate efectua facil. Totusi apare nemultumirea ce consta in rezistenta lacului pe unghii. Alegerea efectuarii manichiurii la un salon profesionist este o solutie ideala. Chiar daca acest lucru presupune mai mult timp, rezultatele isi merita asteptarile. 

Oja semipermanenta aplicata in mod corespunzator promite cel putin cateva saptamani de rezistenta si aspect de necontestat. Este important ca solutiile si ojele semipermanente sa fie achizitionate de la un magazin de profil. Indiferent ca este vorba despre alegerea unui salon de manichiura sau pentru uzul personal, Nolia Shop este un jucator important pe aceasta nisa.

Oja semipermanenta – ce este si cum se aplica?

Aceasta categorie de lacuri pentru unghii este una definita de rezistenta. Aspectul final este redat prin expunerea la lumina UV a unei lampi special concepute pentru o astfel de procedura.

Consistenta este asemnatoare cu cea a unei oje clasice, diferenta constand in durata lunga de viata de pe unghii. O manichiura cu oja semipermanenta poate reflecta un aspect ireprosabil chiar si timp de 4 saptamani. 

In ceea ce priveste nuantele, pe Nolia Shop se regaseste o pleta vasta de culori, astfel incat sa satisfaca cerintele unui public divers. Mai mult decat atat exista posibilitatea de a aplica si modele decorative pe unghie. 

Aplicarea ojei semipermanente implica anumiti pasi procedurali ce sunt definiti intr-un final de expunerea la o lampa UV. Spre deosebire de unghiile cu gel sau acrilice, oja semipermanenta ofera un aspect natural, finisajul nefiind atat de invaziv.

Cum este aplicata oja semipermanenta?

Inainte de a aplica diferite solutii pentru fixarea ojei semipermanente, procedurile sunt la fel ca pentru o manichiura clasica. In primul rand, unghiile sunt inmuiate in apa calda pentru a facilita indepartarea cuticulelor, iar ulterior unghia trebuie pilita si degresata in substante speciale.

Un secret ce favorizeaza durata mare deviata o ojei semipermanente pe unghii este aplicarea unei baze care este in general incolora. Aceasta are atat rol protector, cat si cel de fixare a ojei. 

Bazele ojei semipermanente – produse profesionale de la Nolia Shop 

Rubber Base clear

Aceasta este o baza usor de aplicat si indepartat. Avantajul achizitionarii acestui produs consta in proprietatea imbunatatita a vascozitatii – nu se decojeste si nu sare de pe unghii.

Mai mult decat atat, permite montarea cristaleleor de dimensiuni mici. Pe pagina de Facebook de la Nolia Shop, acest produs este prezentat detaliat – videoclipul este explicit si accesibil publicului larg pe :

 https://www.facebook.com/noliashop/videos/prezentarea-bazelor-pentru-oja-semipermanenta-acum-in-ambalaj-nou-de-11ml-la-doa/1968565620084796/.

 Un alt produs utilizat ca baza in tehnica realizarii manichiurii cu oja semipermanenta este Fiber Base latte.

Este ideala pentru manichiurile alb laptoase din trendul acestui sezon. Aceasta contine fibre de sticla invizibile dupa polimerizare.

Avantajele manichiurii cu oja semipermanenta

Pe langa avantajul ca o astfel de manichiura isi pastreaza aspectul timp de cateva saptamani, se face remarcat si rolul practic. Datorita polimerizarii la acea lampa UV, activitatile pot fi reluate imediat dupa aplicare, nefiind necesar un timp suplimentar pentru uscare asa cum se intampla in cazul ojei obisnuite.

Un alt avantaj consta in activitatile multiple ce se pot efectua, fara ca oja sa sara de pe unghii. In aceasta categorie intra si spalatul vaselor. Straturile de oja semipermanenta sunt aplicate de mai multe ori, acest lucru fiind alternat de expunerea la razele UV. Din acest motiv, nu este prezent riscul craparii ojei sau deteriorarii acesteia cauzate deaccidentele metalice.

Cel mai mare avantaj ramane rezistenta. Astfel, pe timpul vacantelor si nu numai, prezenta trusei de manichiura nu mai este necesara. Singurul incovenient este spatiul alb ce se formeaza in momentul cand unghia creste, dar acest lucru se poate remedia usor cu un strat fin de oja aplicata chiar si acasa.

O buna perioada de timp era vehiculata ideea ca oja semipermanenta dauneaza unghiile fragile. In prezent, atat ojele, cat si bazele achizitionate din magazine de profil au standarde ridicate in ceea ce priveste calitatea produselor. 

In aceasta categorie se regaseste si Nolia Shop. Pentru cele interesate, portofoliul alcatuit dintr-o varietate de produse profesionale destinate realizarii unei manichiuri de invidiat este afisat pe site-ul oficial Noliashop.com. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Advertorial