(P) Cum să scapi rapid de punctele negre acasă?

Toate femeile își doresc să aibă tenul perfect, lipsit de imperfecțiuni, luminos și plin de viață. Stresul și oboseala ritmului de viață aglomerat, însă, își pun amprenta asupra tenului nostru. Lipsa de îngrijre corespunzătoare a tenului, de asemenea, are rezultate vizibile asupra pielii și aspectului acestuia.

Din fericire, avem la dispoziție o mulțime de mijloace care ne ajută să avem grijă de tenul nostru, mijloace ce nu impun costuri financiare ridicate sau drumuri constante la salon, ci doar 30 de minute din partea noastră de două ori pe săptămână.

O mască de față potrivită tipului tău de ten sau problemelor pe care vrei să le adresezi poate să facă minuni. Personal, aplic o mască de față cam de 3 ori pe săptămână însă acum aș vrea să mă concentrez asupra unei probleme pe care fiecare femeie o întâlnește, apariția punctelor negre, și, bineînțeles, o mască de față care să rezolve această problemă extrem de neplăcută.

Și voi aveți, cu siguranță, acasă ingrediente cu ajutorul cărora puteți să realizați o mască de față extrem de eficientă împotriva punctelor negre! Cel mai adesea întâlnite astfel de ingrediente sunt chiar ouăle, mai specific, albușurile de ou. Dacă sunteți curioase, îți propun să citești două rețete de mască de față pe care puteți să realizați acasă și să începeți lupta împotriva punctelor negre!

  1. Pentru prima mască de față ai nevoie de două albușuri de ou pe care le bați până când obții o spumă. Poți folosi doar această spumă sau poți să adaugi diverse uleiuri care s-au dovedit a fi eficiente pentru ten, precum uleiul de cocos, jojoba, migdale sau suc de lămâie, pentru o mască de față mai complexă. Simplu! În plus, mai ai nevoie de câteva șervețele. După ce ai la îndemână tot ce îți trebuie, aplică spuma peste zonele cu punctele negre iar, apoi, aplică șervețelele peste aceste zone, pînă când se lipesc. Așteaptă să se usuce primul strat și apoi mai aplică unul. În final, după ce straturile sunt uscate, îndepărtează șervețelele. Datorită compoziției albușurilor, odată cu tragerea șervețelelor ar trebui să iasă și punctele negre. În final, după ce ai îndepărtat masca de față și șervețelele, clătește tenul cu apă călduță.
  2. A doua variantă seamănă cu prima, doar că nu mai ai nevoie de șervețele. Aplică albușurile de ou strat după strat, după cel anterior se usucă, și, în final, trage albușul de pe față ca și cum ar fi un plasture.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete