(P) Cum să scapi de rutină. Micile ritualuri care te energizează

(P) Cum să scapi de rutină. Micile ritualuri care te energizează

În cea mai mare parte a timpului, funcționăm pe pilot automat. Ne trezim, ne bem cafeaua, ne aranjăm și ieșim din casă, ne facem treaba la birou, ne întoarcem acasă, pregătim cina, ne relaxăm în fața emisiunii preferate, ne culcăm și apoi o luăm de la capăt a doua zi. Unii îi mai spun și rutină.

Orice nume i-ai da, știi foarte bine ce efecte are asupra stării tale de spirit: îți pierzi energia și cheful, te lași pradă sentimentului de plictiseală și neîmplinire. Antidotul este foarte simplu și la îndemâna fiecăruia: micile schimbări în obiceiurile noastre zilnice. Ele ne energizează și ne ajută să ne privim viețile cu alți ochi.

Pe acest principiu se bazează și noile paste de dinți Colgate® Natural Extracts. Ele reprezintă un mod sănătos de a-ți răsfăța simțurile și de a elimina rutina. Inspirată de tradiția ingredientelor asiatice, noua gamă de paste de dinți Colgate® Natural Extracts te va surprinde cu textura sa delicată, culorile vii și aromele extraordinare care te transpun în mijlocul naturii.

Asta pentru că fiecare pastă de dinți Colgate® Natural Extracts conține extracte naturale de calitate și atent selecționate. Ele sunt benefice sănătății și frumuseții tale, oferind protecție zilnică dinților și gingiilor, și îți oferă, de asemenea, o experiență de periaj încântătoare, transformând rutina zilnică într-un ritual al plăcerii.

Ai la dispoziție două arome. Pasta de dinți Colgate® Natural Extracts Ultimate Fresh, cu ulei de lămâie din Asia și extract natural de aloe vera. Este alegerea perfectă dacă apreciezi prospețimea după spălatul pe dinți.

Cea de-a doua se numește Colgate® Natural Extracts Radiant White și conține sare din alge marine asiatice. Este recomandată mai ales pentru cine își dorește să încânte lumea cu un zâmbet strălucitor și să se bucure de o senzație de curățire impecabilă.

Înarmată cu aceste secrete, reține că stilul de viață nu se modifică peste noapte, ci prin mici schimbări, pe care să le introduci treptat în viața ta. Zilnic, încearcă să faci lucruri benefice pentru tine, care te relaxează și te umplu de fericire. Să ai grijă de zâmbetul tău frumos și sănătos e unul dintre ele. Iar Colgate® Natural Extracts te ajută să te bucuri de igiena ta zilnică, oferindu-ți o senzație neașteptată de prospețime și sănătate, de fiecare dată.

Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete si Moda