(P) Cum sa recunosti o agentie care ofera servicii SEO de calitate

Marketing-ul online a devenit esential in desfasurarea activitatilor comerciale, influentand o buna parte din utilizatorii de internet. Astfel, la ora actuala exista o gama variata de instrumente de promovare, eficienta acestora fiind dependenta de obiectivele tale de business, de nivelul competitiei, de publicul-tinta, s.a.m.d. Multi specialisti sunt de parere ca investitia in servicii SEO de calitate este de o importanta majora in orice strategie de marketing online.

Cu toate ca orice companie care are un site doreste ca acesta sa ocupe prima pozitie in Google, acest lucru este practic imposibil. Competitia este stransa, iar in lipsa unei strategii de marketing online va fi dificil sa obtii un loc pe “podiumul” Google, mai ales ca acest motor de cautare tine cont de peste 200 de factori cand “face clasamentul”. De aceea, nu este suficient sa excelezi la un singur capitol pentru a fi in top, ci sa ai in vedere toti acesti factori de clasare, pentru a obtine cele mai bune pozitii. 

Astfel, o agentie care ofera servicii SEO te poate ajuta sa concepi o strategie solida de promovare a site-ului, care te va propulsa pe prima pagina din Google, iar in final pe primele pozitii. Iata si cateva din “tacticile” folosite de agentiile care ofera servicii SEO de calitate:

Auditul SEO

Orice agentie SEO profesionista va incepe lucrul pentru site-ul tau cu un audit SEO tehnic, care se realizeaza cu ajutorul mai multor programe de specialitate. In urma acestuia vor fi identificate principalele probleme ale site-ului companiei tale, iar agentia va alege cele mai bune  metode pentru a le rezolva.

Research-ul de cuvinte cheie

Pentru ca orice business sa exceleze intr-un anumit domeniu, are nevoie si de sustinerea publicului-tinta. O agentie care ofera servicii SEO de calitate stie ca o strategie initiala pentru identificarea cuvintelor cheie si, implicit, a target-ului, este esentiala pentru toate strategiile ulterioare. 

On-page SEO

Aceasta “tactica” asigura o strategie unitara pentru tot site-ul, care va fi astfel optimizat pe cuvintele cheie specifice, atat in privinta continutului cat si al meta-tag-urilor, al heading-urilor, link-urilor sau imaginilor.

Link building

Serviciile SEO nu inseamna doar strategii si continut de calitate pe site-ul tau. Echipa de specialisti a agentiei contractate iti va crea continut si link-uri externe pe site-uri cu autoritate. In comparatie cu optimizarea SEO On-Page, care se face doar la inceputul colaborarii, procesul de link building este unul activ si continuu.

Promovarea in social media

Cu toate ca activitatea in social media nu este inca un factor atat de important din punct de vedere al optimizarii SEO, promovarea business-ului tau prin postari care sa iti sporeasca brand awareness-ul ar trebui sa faca parte din oferta oricarei agentii profesioniste care ofera servicii SEO.

Analiza si raportare

Cu toate ca aceasta activitate pare complicata, desfasurandu-se pe mai multe planuri in acelasi timp, rezultatele sunt cuantificabile. Din acest motiv, este si normal ca o agentie care ofera servicii SEO de top sa iti intocmeasca lunar, bilunar sau anual un raport care sa insumeze rezultatele obtinute, precum si schimbarile petrecute in acel interval de timp.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial